Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek ez már sok?
Pár hete ismerkedem egy csajjal, aki tudta, hogy személyi edző vagyok, és tudta, h sokat edzek, de amikor meglátta a felsőtestem aztmondta h neki ez már túl sok, és inkább le is koptatott.. nem igazán értem, én is próbálom h ne legyek olyan mint egy felhő, de szerintem ezzel még nincs gáz. Nem, nem szteroidozok !
28/F
Barátnőm sportos, heti 4, különböző edzésre jár, köztük kickbox. Magas, sportos alkat. Lapos/kockás hassal.
Én 10 kiló felesleggel vagyok.
Ő nem kedveli a sportos pasikat, zavarja, ha egy férfin nincs zsír. Mindegyik volt palija hozzám hasonló alkat volt.
Ez lehet azzal a csajjal is.
Hm... Hát ha mellé van azért egy minimális agyad és nem vagy tök hülye akkor jó 🙂
(Sajnos gyakran nem jár agy egy ilyen test mellé :/ )
L
Igen, sajnos sokan egyből arra asszociálnak, hogy biztos ostoba vagyok, meg unintelligens, meg nagyképű etc.. én szerintem egy nem így van, igyekszem normális lenni.
A csaj meg már ismert, beszélgettünk, találkoztunk előtte, szóval csak nem gondolt olyan ostobának :D
Szerintem ez még nem sok, főleg ha eszed is van és a személyiségeddel sincs komolyabb gond.
Nem lehet, hogy úgy érezte nem lenne elég jó neked és ezért nem mert belevágni?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!