Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljunk a szex utáni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljunk a szex utáni percekben úgymond "levezetésként"? 22/F Bővebben lent.

Figyelt kérdés
22 éves fiú vagyok. 16 és fél éves a barátnőm. Mind2-en nagyon imádunk egymással szexelni, éppen ezért rengeteget is szoktunk. Bő 4 hónapja vagyunk még csak együtt. De szex után általában egyből mindig mind2-en megtörölközünk és vissza felöltözünk. De ez nekem nem a legjobb. Mit tudnánk még csinálni és hogyan vegyem rá erre a barátnőmet is? Például csókoljam meg és csókolózzunk még? Ötleteteket várok!

2019. ápr. 25. 10:40
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam a szex utáni ölelkezés elengedhetetlen része az együttlétnek. Közben beszélgetünk, aztán még szexelünk, izgatjuk egymást. Egy aktus jó esetben, ha van idő, akkor órákig eltart, de a legjobb, mikor az egész éjszakát végigszeretkezzük.
2019. ápr. 29. 02:36
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Törölközés után még meztelenül össze lehet bújni, beszélgetni, pihegni. Ha egyből fel tudtok pattanni, ott szerintem nem volt jó a szex, legalábbis én utána egy jó 10 percig legalább az ágyhoz vagyok láncolva, kiélvezem az ellazult állapotot.
2019. ápr. 29. 08:17
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szex után én oda bújok a páromhoz és cirógatjuk egymás meg 1-2 hyengéd puszi szerintem ez a legjobb
2019. máj. 7. 08:16
 14/16 anonim ***** válasza:
Volt egy pasim, az egyszer szex után (éppen hogy csak kihúzta a farkát) kipattant az ágyból, és megkérdezte "Nem kérsz egy rántottát, én úgy megéheztem?"
2019. máj. 31. 08:57
 15/16 anonim ***** válasza:
En a legtobbszor bealszom :)
2019. jún. 23. 10:30
 16/16 Zsoltmester ***** válasza:
Hol van a korban hozzád illő barátnőd?
2019. szept. 26. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!