Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti hogyan fogadtátok el hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogyan fogadtátok el hogy saláta puncitok van?

Figyelt kérdés

Nőkhöz szól a kérdés természetesen, nem kellenek a perverz kommentek.

Akárhogyan próbálom magam szeretni, értékelni, elfogadni, nem tudok mit kezdeni azzal a ténnyel, hogy csúnyának látom. Az emberek nagy része is és herótom van a sok rosszindulatúságból, pedig a genetikáról nem tehet senkit, és terjeng sztereotípiaként, hogy biztos azért ilyen, mert a fél várossal volt már a lány...

Sokszor gondolok arra, mi lesz ha olyan férfiba szeretek bele akit egyáltalán nem vonz. Lehet mondani, hogy ha szeret úgy szeret ahogy vagyok, de mégiscsak kell a vonzalomhoz és úgy minden máshoz is, hogy vonzónak találjuk egymást kölcsönösen lent is...

Ti hogy tudtátok elfogadni magatokat? Pár éve már kínlódok ezzel, de nem akarom mindig rosszul érezni magam miatta.

2019. ápr. 24. 16:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Ez nem akkora probléma, mint gondolod. Nem nő vagyok, de a legőszintébben és minden hátsó szándék nélkül írom, hogy nincs baj a saláta puncival, sőt. Nekem tetszik és ahogy beszélgetek férfi társaimmal jo esélyed van olyannal összejönni, akinek szintén tetszeni fog.🙂
2019. ápr. 24. 16:43
 2/15 A kérdező kommentje:
Akkor valószínű balszerencsés vagyok, mert mostanában mindig kifogtam azokat, akik nem szerették vagy undorodtak tőle...
2019. ápr. 24. 16:47
 3/15 Boszorkány_ ***** válasza:
86%

Már ne is haragudj, de az nem férfi aki undorodik egy egészséges puncitól.

Ott rúgnám tökön és hagynám ott aki ilyesmit mondana a puncimra.

Nem tudsz mit tenni ellene, el kell fogadnod hogy ilyen és kész. Próbáld meglátni benne a szépet.

2019. ápr. 24. 16:51
 4/15 anonim ***** válasza:
Valaki mutasson már képet lécci milyen is a saláta punci, merf már érdekelne. Nem kéregető cagyok, nyilván nem saját kélet de valaki mutassa már meg milyen az. Vizuális típus vagyok, így egyszerűbb mint elmagyarázni.
2019. ápr. 24. 16:51
 5/15 A kérdező kommentje:
2019. ápr. 24. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
#4 Nagyon egyszerű. Amikor a kisajkai jóval túl lógnak a nagyajkain a lánynak, így olyan a vizuális összkép, mintha egy hambiból kilógna két saláta levél.
2019. ápr. 24. 16:55
 7/15 A kérdező kommentje:
#3 Próbálom meglátni, ha lenne szép benne, de egyszer majd csak sikerül
2019. ápr. 24. 16:55
 8/15 anonim ***** válasza:
szerintem gyönyörű, fel is állt a képektől:) melyikre hasonlít a legjobban a tiéd?
2019. ápr. 24. 17:04
 9/15 anonim ***** válasza:
16%
A nők azt hajtogatják, hogy nekik nagy farok kell, mi meg azt, hogy babapunci :D
2019. ápr. 24. 17:13
 10/15 anonim ***** válasza:
85%

Na figyu!

100-ból, 99 srác örül, ha BÁRMILYEN (saláta, tojásrántotta, eper, harcsapörkölt, szalámis zsemle, rántott sajt,...)puncit kap!

Azaz 1 meg, aki válogat(hat), az vagy homár, vagy RájenGoszling külsejű milliárdos csemete, aki megteheti, mert telik rá.

Szóval ha ezen görcsölsz, akkor hülye vagy!

2019. ápr. 24. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!