Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan fogadjam el és szeresse...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el és szeressem meg, hogy saláta puncim van?

Figyelt kérdés
2019. febr. 26. 17:46
1 2
 1/14 Drazicc ***** válasza:
5%
Hát azt sehogy, így jártál blöee...
2019. febr. 26. 17:59
 2/14 anonim ***** válasza:
81%
Amit te saláta puncinak nevezel, azt mi úgy nevezzük, hogy normális punci. A felnőtt nők 70%-ának un. saláta van, ugyanis ez a természetes és normális punci kinézet. Ha nem tetszik, ne nézegesd. Majd a pasik nézegetik.
2019. febr. 26. 18:06
 3/14 anonim ***** válasza:
valahogy. hátha valahogy azért elmegy a pasiknak. csak kibírják már valahogy azt is. F
2019. febr. 26. 18:12
 4/14 anonim ***** válasza:
94%

Nekem is salis van Cicám. Eddig panasz nem volt rá.

N

2019. febr. 26. 18:34
 5/14 anonim ***** válasza:

Nem az a lényeg hogy milyen hanem hogy hogy használod 🤷🏼‍♂️

Azzal is meglehet minket pasikat úgy lovagolni hogy kiugorjon a szemünk

2019. febr. 26. 18:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Öhömn... mi a bajod vele?

Fogadjunk, hogy szexi! :P

2019. febr. 26. 19:32
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én évekig rá sem bírtam nézni az enyémre mert nem rozsaszín. Azt is utaltam ha partner akarta nézegetni. Csak félhomályban szexeltem. Aztán jött valaki akit nagyon imádtam. Rávett hogy naa had nézze már meg, ne legyek ilyen gonosz vele. És megmutattam vilagosban, és ő imádta. És én is elfogadtam. Sőt későbbi partnereim is szívesen nézegették. :) "Veszettül oda vagyok ezért a punciért" mi ebből a tanulság? Ne legyünk hülyék. :)
2019. febr. 26. 20:11
 8/14 anonim ***** válasza:
Én még élőben nem láttam ilyet! Bár még másmilyent sem. :(
2019. febr. 26. 20:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Nekem is az van, eddig nem volt vele problema.
2019. febr. 26. 20:23
 10/14 anonim ***** válasza:
Majd amikor rájosz, hogy a férfiak mennyire szeretni fogják a puncid, majd rájosz milyen erö van a birtokodban.
2019. febr. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!