Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ti szoktatok lefeküdni olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok lefeküdni olyan lányokkal gumi nélkül, akit nem, vagy nem nagyon ismertek?

Figyelt kérdés
Talán lenne alkalmam most egy nővel szexelni, szívem szerint gumi nélkül csinálnám, de az eszem mást mond. Nyilván ott vannak az esetleges nemi betegségek, amiktől tart az ember, de honnan tudjam, hogy egyáltalán mikor van peteérése? Az intelligens nők ezzel nyilván tisztában vannak, és úgy alakítják az aktust, de sajnos szerintem nem tudja mindenki, hogy mikor eshet teherbe, és mikor nem. Gyanítom ez a hölgy sem feltétlen. Vagy ez baromság, és minden nő tisztában van ezekkel a dolgokkal? Illetve honnan tudjam, hogy nem-e csak azért akar kikezdeni velem a nő, hogy teherbe ejtse magát. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de nagyon tartok az ilyen dolgoktól.

2019. ápr. 23. 20:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Szóval szerinted intelligens nő csak akkor szexel, amikor naptár szerint nem eshet teherbe? Érdekes.

Intelligens nő védekezik.

Viszont ha nem ismered annyira, nem tudhatod, hogy mennyire bízhatsz benne, nem akar-e esetleg egy gyereket vagy tényleg elég okos-e hozzá, hogy vigyázzon magára. Egyébként meg elég önző dolog ez a férfiak részéről hogy elvárjátok, hogy a védekezés 100 %-ban a nő dolga legyen. Aztán meg jön a meglepi, hogy ja, a szerelem hevében mégsem gondolt rá, hogy védekezni kéne?!

A nemi betegségekről nem is beszélve.

Én nő vagyok, de egyedül a férjemmel szexeltem gumi nélkül, előtte soha. Persze sok férfi nem szereti, volt, aki megmondta, ha nem íratok gyógyszert, akkor szakítsunk. Szakítottunk.

Jó ha tudod, hogy a nőnek is rontja az élvezetet, nem csak a férfinak, de azért észen kell lenni.

2019. ápr. 23. 20:50
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Jah, az intelligens nő tudja mikor van peteérése, ezért tartott két évig teherbe esnem.

Áhh. Húzzál gumit.

2019. ápr. 23. 20:56
 13/18 anonim ***** válasza:

A legjobb ha nem szaporodsz! Húzz rá gumit!

Túl fiatal vagy még apának!

2019. ápr. 23. 21:40
 14/18 anonim ***** válasza:

Egyszer hallottam egy riportot, amelyben azt taglalták, hogy a mélyszegénységben elők egy részének fogalma sincs, hogy a szexuális aktus, és a teherbeesés között van összefüggés.

Durva...

2019. ápr. 24. 07:49
 15/18 anonim ***** válasza:

Szerintem kúrd seggbe! ;)

Oda bele is élvezhetsz, sőőőőt..(!)

2019. ápr. 24. 14:06
 16/18 anonim ***** válasza:

Én szoktam ha tehetem.

El vagyok kötve szóval terhes nem lehet.

A betegsègeket kockàzata meg ott van mindenkinél. Eleg ha megújjazod és a farkadhoz nyúlsz, hiàba gumizol utána.

2019. ápr. 24. 18:05
 17/18 anonim ***** válasza:
Jó, de a kérdező nincs elkötve.
2019. ápr. 24. 21:55
 18/18 anonim ***** válasza:
Nálam a gumi kidurrant s akkorát csípett, hogy a fiam még ma is emlegeti.
2019. máj. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!