Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most lesz 2. hónapja, hogy fog. Gátlót szedek, hülyén hangzik de még mindíg nem merek gumi nélkül lefeküdni a párommal, mit tegyek?
én csak a legelső fogamzásgátlós alkalommal aggódtam picit, de annyival jobb érzés volt,meg az orvosomban is megbízom aki ezt ajánlotta, h megnyugodtam.figyelj szerintem ha ennyi idő után is így aggódsz felesleges pénzkidobás a drága gyógyszer.talán egy pár hónapig használj óvszert, és utána próbáld meg újra szedni a tabit, hátha addig oldódsz picit.mennyi ideje élsz nemi életet?
20/L
:-D Hát persze...megvéd... scak hogy tudd,nincs 100%-os biztonság, rengeteg sztorit hallottam, hogy rendesen gyógyszer mellett esett teherbe..
Szóval a félelmed nem alaptalan...
Én nem szedek gyóygszert, nálam a pasik védekeznek, ha pedig már összeszokott páros vagyunk,akkor megszakítás...nálam ez bejött, 10 éve így csinálom, nem akarok hormont szedni...sok rosszat hallottam
De visszatérve a problémádra, van egy barátnőm, a pasija unszolására kezdett gyógyzsert szedni és neki is megvolt ez a para, sőt, neki végig megvolt ez, mióta a gyóygszert szedi és időnkétn megkérte a párját, hogy csinálja gumival...én lennék anynira önző, ha állandóan bennem lenen egy félsz, csak úgy szeretkeznék, ahogy szeritnem nekem a legbiztonságosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!