Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy sosem élveztem még el vele?
5 év alatt egyszer sem mentél el és neked igy volt jó...????? Nem vagy normális!!! Én ha már egyszer nem megyek el szólok, hogy basszon tovább...
Amúgy meg van késleltető spray, gumi, gyűrű, te BAROM meg éveken át nem dugtál egy jót. Gratulálok
Első alkalommal szóltam volna... Elmondanám, hüvelyileg, szex útján pl én nem is nagyon tudok elmenni. Pont emiatt addig nincs behatolás, amíg más módon el nem élvezek, erről gondoskodnia kell a másik félnek, ha szexelni akar.
Az a nő, akinek ennyi igénye nincs, hogy orgazmusa legyen, az egy hatalmas birka.
Aki viszont 5 éven keresztül műveli ezt, na arra nem találok szavakat.
De az orgazmushiány hosszútávon kinyírja az ember idegrendszerét. 5 év ezt már bőven túlhaladja.
Ugyan nem volt bölcs döntés öt évig megjátszani, de ezt már te is tudod, különben nem írtál volna ide. Kár keseregni, a múlton, a miérten, már nem lehet meg nem történtté tenni, különben is csak rád tartozik, úgyhogy ne hagyd zavartatni magad az ócsárlóktól, akik még sosem hibáztak életükben...
Ha most zúdítod rá a srácra, hogy öt éve egyszer sem, az több okból is katasztrofális lenne. Csalódna benned is, önmagában is (végső soron ez is rád ütne vissza), és hatalmas felelősséget raknál a vállára. Úgy érezné, eddig mindent szarul csinált, és mostantól fogva, de azonnal, tökéletesen kell csinálnia, bár fogalma sem lenne, hogyan csinálhatná jobban, ha eddig azt hitte, így a legjobb... Talán érted, mire gondolok.
Egyébként a "hamar" nagyon tág fogalom, megírhatnád, hogy mennyire hamar, többen többet tudnának segíteni. De addig is: Ne álljatok meg az első menetnél. A második, harmadik hosszabb szokott lenni. Közben, amíg a srác ismét merevedni nem tud, izgassátok egymást más módokon. Főleg orálisan, oda-vissza, és kézzel is, akár egyszerre. Orálisan egyébként is könnyebb eljutni az orgazmushoz, és a nyelv biztosan tovább bírja... :-) Közben adjál neki visszajelzéseket. Hangokkal, mozdulatokkal. Érezze, hogy mit szeretsz, mi jó neked.
Ha lehet, ne játszd el az orgazmust, vagy legalább egyre ritkábban játszd el. Fokozatosan érezze meg, hogy többet szeretnél, több kell neked. Tudasd vele. A férfiak nagyon szeretik ám azt a szót, hogy: MÉG!
A férfiak nagyon szeretik ám azt a szót, hogy: MÉG!
Ha én ezt mnodom a páromnak az a válasz, hogy hajjj nemár!!!!! de miért????
Egy fiú tanuljon annyit a szexről, hogy rájöjjön, hogy az amit a párja "csinál" nem lehet orgazmus. Te is hibás vagy, de igazából egy férfinek ott kell lennie a "szeren"! A társadalom berendezkedése miatt egy lánytól nem várható el, hogy felkészült legyen egy orgazmusra. Mondd el, és ne élj úgy hogy nem elégülsz ki! Minden nőnek joga van hozzá. akkor is ha a legtöbb nőa cerkától nem tud elélvezni.
F/60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!