Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a páromnak, hogy sosem élveztem még el vele?
Figyelt kérdés
Már lassan öt éve vagyunk együtt, eléggé gyakrak szexelünk és idáig mindig megjátszottam az orgazmust, hogy ne érezze magát rosszul. Azzal van a baj, hogy hamar elmegy. Előző párom mellett mindig elélveztem. Ne értsetek félre, engem nem zavar, hogy nem élvezek el, azt szeretném csak, hogy neki jó legyen, mert nagyon szeretem. Fontos ezt elmondani? Ebben az esetben fontos őszintének lenni? Félek, ha elmondod, nagyon össze fog törni.2019. ápr. 22. 21:43
1/29 anonim válasza:
Szerintem mondd el, nem bánod meg.
3/29 A kérdező kommentje:
Szerintetek milyen reakcióra számítsak?
2019. ápr. 22. 21:47
4/29 anonim válasza:
Szerintem ebben a sztoriban hótmindegy, hogy van-e orgazmusod. ÖT ÉVIG hazudtál neki. Ezt sokkal nehezebb feldolgozni. A kapcsolatotoknak semmi értelme, hazugságra épül.
5/29 anonim válasza:
5 évig hogy bírtál színlelni? Fel se tűnik neki hogy nem mész el? azért ennek vannak jelei, 5 év után meg pláne kiismer .......
meg ha túl hamar elmegy, akkor se lenne akkora gáz, keze/ nyelve van, el tudna juttatni a csúcsra hogy neked is jó legyen.
De 5 év után ezzel előhozakodni ?? szerintem rém megalázó.
7/29 anonim válasza:
Orálisan se mentél el? Mondd neki, kényeztessen úgy (is). Akkor neked is meg lesz, meg neki is... És senki nem tud semmit.
8/29 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már semmi értelme? Azért szerintem ez túlzás. Nem minden a szex. Nyilván rosszul tettem, hogy hazudtam, de csak azért, hogy ne bántsam az önérzetét.
2019. ápr. 22. 21:50
9/29 anonim válasza:
Tudod ezzel az a baj hogy becsapod őt is és magadat is ! Igen kissé letörne hogy 5 evig semmi de az is fájna neki hogy nem voltál összinte !
Nem lesz jó de elkene neki mondani mindent pláne hogy te hogy szeretnéd!!
10/29 anonim válasza:
Szerintem ne mondd el ennyi idő után, ha tényleg nem zavar, mert ez rosszul is elsülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!