Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a páromnak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a páromnak, hogy sosem élveztem még el vele?

Figyelt kérdés
Már lassan öt éve vagyunk együtt, eléggé gyakrak szexelünk és idáig mindig megjátszottam az orgazmust, hogy ne érezze magát rosszul. Azzal van a baj, hogy hamar elmegy. Előző párom mellett mindig elélveztem. Ne értsetek félre, engem nem zavar, hogy nem élvezek el, azt szeretném csak, hogy neki jó legyen, mert nagyon szeretem. Fontos ezt elmondani? Ebben az esetben fontos őszintének lenni? Félek, ha elmondod, nagyon össze fog törni.

2019. ápr. 22. 21:43
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
100%
Ha elmondod neki hogy 5 éve játszod meg az orgazmust a barátod nagyon a béka feneke alatt lesz + az sem igaz hogy nem érdekel téged h nem élvezel el kulonben nem irtad volna ki a kerdest A srácot azért sajnálom
2019. ápr. 22. 21:57
 12/29 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?
2019. ápr. 22. 21:59
 13/29 anonim ***** válasza:
87%

Azt, hogy az elmúlt öt évben megjátszottad magad semmiképp se mondd el. Ha közölni akarod vele, akkor egyszerüen ne játsszd meg többet magad, és kezeld úgy, hogy nagyon jól esett az együttlét, de nem élveztél el, ilyen is előfordul. Aztán kb két hónap után próbáld megbeszélni a már számára is ismert problémát azzal, hogy jó lenne, ha erre vagy arra figyelne jobban. Azt semmiképp ne momdd el neki soha, hogy öt évig megjátszottad magad, tönkretennéd a kapcsolatotokat.

40F

2019. ápr. 22. 22:04
 14/29 anonim ***** válasza:
64%
"engem nem zavar, hogy nem élvezek el, azt szeretném csak, hogy neki jó legyen" => Nem vagy te normális, ezt így még olvasni is szar volt...
2019. ápr. 22. 22:06
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem vagyok normális, mert nem akarom, hogy rosszul érezze magát? Engem tényleg nem zavar. Minden együtt lét jól esik nekem és sosem érzem magam utána úgy, hogy hoppon maradtam, mert minden perc nagyon élvezetes, csak nem érkezek elélvezni.
2019. ápr. 22. 22:11
 16/29 A kérdező kommentje:
Egyébként én 26 vagyok, ő pedig 28.
2019. ápr. 22. 22:15
 17/29 anonim ***** válasza:
100%
Össze fog roppanni a pasid, és valószínűleg a szexuális életetek is kisiklik egy időre, mert görcs és stressz lesz benne, hogy tudja sosem volt orgazmusod. Amúgy nem fér a fejembe, hogy tudtad ezt öt évig megjátszani, nagyon durva. :-O
2019. ápr. 22. 22:23
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

El ne mondd hogy ez 5 éve így megy, attól brutál padlót fog.

Mondd hogy újabban nem jó, valtsatok valamin.

2019. ápr. 22. 22:24
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Ezt ne mondjad el neki már, ezzel porrá zúznád az önbizalmát. 5 év az rengeteg. Inkább próbáld őszintébbé tenni a kapcsolatotokat, eztán ne színészkedj, hanem inkább segíts neki, kicsit irányítsd. Szerintem a srác is élvezné, ha pl szex közben ingerelnéd a csiklódat, melledet, és így rásegítve valóban elélveznél. Ez egy férfira is nagy hatással tud lenni, így biztos, hogy neki is örömöt okozol vele, és neked is jobb lesz. Sok sikert!
2019. ápr. 22. 22:27
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
Az is sokat segíthet ilyen esetben, ha pl hazafele útközben elmeséled neki, hogy miről álmodoztál egész nap, hogy nagyon vágynál arra, hogy ezt meg azt tegye veled, így meg úgy... Ez kedves, szexis beszélgetés lehet, ami felkorbácsolja az ő vágyait is, miközben a te vágyaid is megfogalmazódnak. :)
2019. ápr. 22. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!