Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szájba élvezés? "véletlenül"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájba élvezés? "véletlenül" Kifog akadni?

Figyelt kérdés
Még soha nem élveztem a szájába, pipa is ritkán volt. szerintetek ki akad ha "véletlenül" bele élvezek a szájába? vagy észre veszi mielött még elmennék?
2019. ápr. 22. 19:07
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%

Senkit nem lehet kényszeríteni semmire, ez egyértelmű, főleg egy kapcsolatban, ahol elvileg mindkét fél szereti egymást és csak jót akar a párjának.

De azért számomra megdöbbentő, hogy némelyik nő undorodik a párjának a váladékától.

2019. ápr. 22. 19:43
 22/29 anonim ***** válasza:
71%
Kifog akadni és elveszed a kedvét tőle, én örülnék legalább hogy néha csinálja.
2019. ápr. 22. 20:16
 23/29 anonim ***** válasza:
60%

Mond meg, hogy bár tudod, nem szereti a spermát, de szeretnél a szájába élvezni, mert régi vágyad.

Ha ezt nem tudjátok megbeszélni, akkor ott más gondok is lesznek, mert az életben ennél nehezebb dolgokkal is szembe kell nézni pároknak.

2019. ápr. 22. 20:52
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Szörprájz priccre készülsz?
2019. ápr. 22. 20:57
 25/29 Yskirde ***** válasza:
60%
Ha megcsinálod ezt, akkor nagy valószínűséggel vagy szakít egy idő után vagy nem kapsz több szopást. Legalább lenne gerinced
2019. ápr. 22. 21:13
 26/29 A kérdező kommentje:
ha ezért szakítana akkor ok menjen... azt megértem ha utanna nem akarna többet szopni...
2019. ápr. 22. 21:48
 27/29 anonim ***** válasza:

De nem lenne jobb megkérni rá, és ha bennevan, akkor 'szabadon' élvezni a dolgot?

Megkértem én is a párom, és közölte hogy ebből nem lesz rendszer, de lehet róla szó. Majd pár alkalommal később meg is lepett vele, és nagyon izgató volt az egész így, és vele se bsztam ki.

Amúgy azért észre lehet venni szerintem, és simán nem fog sikerülni, ha meg mégis, tuti nem fog örülni, se megdicsérni...

2019. ápr. 23. 12:08
 28/29 anonim ***** válasza:
Vajon mi lehetett ennek a történetnek a vége.....
2023. ápr. 27. 08:08
 29/29 A kérdező kommentje:
Szia! Eleg rég volt de kb rá 1 hónapra vettem a bátorságot és megtettem. Nem tudta elkerülni mert sunyin csináltam es a kezem is a fején volt! Ez után többet nem csinálta szájjal. Rá pár hétre szakított is velem.
2023. ápr. 28. 06:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!