Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szájba élvezés? "véletlenül" Kifog akadni?
Tuti, pláne, hogy tudod nem szereti.
Inkább mondd meg neki, hogy szeretnéd ezt. Nekem volt olyan barátnőm aki hallani sem akart róla, aztán egyszer mégis ki akarta próbálni (sokkal később) és ő kérte.
Bocs, elküldte előbb.
Szóval, eléggé bosszantana, ha "véletlenül" végezné ott a dolgot. És mondod is, hogy nem szereti annyira a spermát - őt szereted azért annyira, hogy tiszteletben tartsd a határait?
Nincs szar íze, csak te undorodsz tőle. Azért én elgondolkodnék a helyedben, hogy mennyire szereted a párodat, ha undorítónak tartod a spermáját. Ezt sosem értettem a nőkben, dugni oké, de a sperma menjen a zsebkendőbe, mert az már undorító. És akkor csodálkoztok, hogy megcsal a férjetek. Ahogy írtam, fiatalon, az első kapcsolatomban én is így voltam vele, de szerettem annyira a páromat, hogy ezt félre tudtam tenni és azóta már teljesen természetesnek veszem, hogy ha szájjal elégítem ki a páromat, akkor beleélvez a számba.
Te csak undorodj továbbra is nyugodtan, abból az "undorító" dologból jöttél létre te is és abból az "undorító" dologból fog világra jönni a saját gyermeked is ;-)
Ja és még valami. A sperma a szexuális együttlét természetes velejárója, a pisi nem. Okoska.
Én pont fordítva szoktam lenni, hogy a pasik kapálóznak, hogy "vigyázz, jövök" és jeleznem kell nekik, hogy értem, pont az a cél, szóval hajrá. Szeretem, ha a számba élveznek.
Ki fog akadni amúgy, mert neki ez nem komfortos. A szex pedig arról szól, hogy olyan dolgokat csináljatok, ami mindkettőtöknek jó. Szóval ha mindenképp ezt akarod, beszéld meg vele, hogy ez neked sokat jelentene.
Elég rossz az a a kapcsolat, hogy nem hozhatod ezt fel.
Nem kell lenyelnie, ennyi. Én oda szeretek a legjobban elmenni, mert az sokkal szűkebb, utána nem érdekel mit csinál vele.
Készítsetek oda zsepit. Illetve colat, annak elég intenzív íze van, hogy semlegesitse gyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!