Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek bejönnek a magasabb pasik (190 cm felett)?
Figyelt kérdés
Ti milyen magasak és alkatúak vagytok? Hány éves vagy kedves válaszoló?2019. ápr. 22. 09:35
1/47 anonim válasza:
Mivel 183 cm vagyok be. (nem ismerkedek,nem kérek privátot)
2/47 anonim válasza:
Nem jönnek be, én alacsony vagyok, tehát az átlagos magasságúak tetszenek.
3/47 anonim válasza:
Igen, nekem csak a magasabb pasik jönnek be.
170 cm vagyok.
22L
4/47 anonim válasza:
190 cm magas fiú vagyok, de nem veszem észre hogy ez olyan nagy előny lenne a lányoknál.
22f
5/47 A kérdező kommentje:
#4 adom a véleményedet én sem 😄
2019. ápr. 22. 09:52
6/47 anonim válasza:
Nekem nagyon bejönnek a magas fiúk, illetve csak a magasak jönnek be.
23/L/168cm.
7/47 anonim válasza:
165 centi vagyok, és nagyon is tudom, hogy még az alacsony nők többsége is a magas pasikat keresi.
De szerencsére nem mind. Az életem során többször volt magasabb, mint alacsonyabb nőm.
50+
9/47 anonim válasza:
Számít is a magasság és nem is? Mondjuk én sem vagyok magas pasi de nekem mindegy hogy a lány nő milyen magas más tulajdonságaira jobban koncentrálok..
10/47 anonim válasza:
A magasabb lányoknak szerintem alapból a magasabb pasik jönnek be!
181 cm 22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!