Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alacsonyabb lányoknak bejönnek a magasabb fiúk?
Figyelt kérdés
Mert nekem inkább az alacsonyabb, olyan 160 centis lányok tetszenek, pedig én 190 cm vagyok.
Vagy az ilyen lányoknak inkább az 10-15 centivel magasabb fiúk tetszenek?
2017. jún. 17. 11:03
1/14 Ramone válasza:
Én is magas vagyok és bejönnek a lányoknak a magas pasik... Nem az ilyen botsáska alkatuak hogy 2 méter tyukmellű 50 kilós pasik hanem akinek a súlya az izmai miatt magas ÈS fèrfias tud lenni :)
2/14 anonim válasza:
Igen, de ahogy az első is mondja, nem a vékonyka kategóriában :) 21L
4/14 anonim válasza:
Alacsony vagyok és nekem tetszett már kb 160 és 195 centis pasi is :D Nem ez alapján választok zsánert, hiszen a kisugárzás, viselkedés fogja meg az embert. Ha szimpatikusnak, vonzónak találom, akkor teljesen mindegy hogy alacsony vagy magas :) Ráadásul szerintem nagyon cuki tud lenni amikor egy magas srác és egy alacsony lány ölelkezik :D
5/14 anonim válasza:
"a súlya az izmai miatt magas" 1-es olyan embert még az életbe nem láttam, aki a súlya miatt lenne magasabb vagy, mert izmos :D Ezt gondold át még egyszer.
De amúgy igen nem kákabelű magas ropi emberek a nyerők, sportos , kosaras alkat :)
6/14 anonim válasza:
En 173 vagyok volt mar 175 cm magas baratom is meg 186 . Szeretem ha magasabb ezert jo ha megvan 180 de 2 m-nel azert na nAgyon legxen egimeszelobb 😀
8/14 anonim válasza:
Én alacsony vagyok és határozottan Igen! A magas pasi sugároz egyfajta erőt és biztonság érzetet .
10/14 Ramone válasza:
ma 11:22
Úgy értettem hogy magas pasi és a sportos alkattal együt magas (mert kifejezetten magas pasikrol szól a kérdés) csak rosszul fogalmaztam :) köszi az észrevételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!