Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy húsvétkor kívánom a szexet? 22 l
Figyelt kérdés
A menszeszemkor is szoktam kívánni meg húsvétkor Augusztus 20 Karácsony ünnep napkor érdekes de mitől lehet a sonka a kölni?
Vagy inkább csak a ünnepi túlzott étkezés miatt?
Vagy a ünnepi stressz?
2019. ápr. 22. 09:35
1/15 anonim válasza:
Nem lennél jó feleség, ha csak évi 3-4 alkalommal kívánod.
3/15 anonim válasza:
Húsvétkor én is.. Mondjuk én pasi vagyok csak kellene találni egy "nyuszikát"
5/15 A kérdező kommentje:
Na ezért nem megyek férjhez mert akkor állandóan szexelnem kellenne.
Ezek a állati ösztönű pasik állandóan szexelnének ezek nem is nevezhetőek embereknek ezek a pasik állatok.
2019. ápr. 22. 10:09
6/15 anonim válasza:
Először jót nevettem, aztán rájöttem, hogy kamu lehetsz.
7/15 anonim válasza:
Minden pasi más és más én csak azért nem fogok szexelni mert "kell" akkor az legyen minőségi, bár ha jól működik egy kapcsolat akkor a mindennapokban is ki lehet találni hogy ha az egyik fél a másiktól kielégülésre vágyik meg lehet oldani..
9/15 anonim válasza:
Aha! Világos! Minden másnap kívánod! Húsvét és Karácsony másnapján!
10/15 anonim válasza:
A Húsvét az az ünnep, amikor egy szép szál kolbászt, egy pár tojással behelyezünk két finom sonka közé.
Ha ez eszünkbe jut, sokunknak megjön az étvágya.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!