Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy ideig nem szexeltek és nem önkielégítetek, nálatok is bekövetkezik az éjszakai elélvezés?
"Akkor az alvás közben bekövetkező orgazmust mivel lehet összefüggésbe hozni ?"
Mondjuk, mert erotikus álma van, ami nem feltétlen akkor van ha ki van éhezve. Pl: ha elalvás előtt ilyen témáról beszélt vagy csak nézett egy filmet amiben volt egy ilyen jelenet és utána olyan témájut álmodik. Ilyenkor van hogy orgazmusra ébred.
Ja, és ez véletlenszerűen fordul elő.
Nekem is csak fiatalabb koromban volt összesen kb. 3x.
Álmomban már elélveztem, de csak agyban.
Testileg viszont semmi nyoma nem volt reggel.
Tudom, fura vagyok.
És még csak előző este nem is gondoltam a szexre... 27N
Neked termelődik és kikerül a megtelt tábla. Ha te nem vered ki, akkor kitolsz egy adagot álmodban, mivel a termelés tovább folytatódik és kell az újaknak a hely. A lányoknak nem termelődik ilyen volumenben semmi, hogy rájuk kiterüljön a megtelt tábla, szóval ha náluk van is ilyen álom közbeni orgazmus, az agyból indul ki, oda le. Nálunk odalentről megy az ágyba a jelzés, hogy kéne kezdeni valamit odalent, szóval ilyen tekintetben fordítva működünk.
Ezért írták neked, hogy nem termelnek spermát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!