Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha egy ideig nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy ideig nem szexeltek és nem önkielégítetek, nálatok is bekövetkezik az éjszakai elélvezés?

Figyelt kérdés
Hasonló, mint a pasiknál az éjszakai magömlés, vagy teljesen független az álom orgazmus attól, hogy mennyire intenzív a szexuális életetek ?
2019. ápr. 21. 16:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Igen, es squirtel is a dunduka.
2019. ápr. 21. 16:16
 2/17 anonim ***** válasza:
Ahhoz nagyon hosszú önmegtartóztatás kell. De mivel nálunk nincs nyoma az orgazmusnak, legfeljebb felébred rá az ember.
2019. ápr. 21. 16:19
 3/17 A kérdező kommentje:
Mennyire hosszú ?
2019. ápr. 21. 16:21
 4/17 anonim ***** válasza:
53%
Nem,nőknél nem termelődik sperma
2019. ápr. 21. 16:22
 5/17 A kérdező kommentje:

Nahát, képzeld, ezt én is tudom, hogy a nőknél nem termelődik sperma.

Viszont ahogy egyre több idő telik el két szex, vagy önkielégítés között, a vágy egyre fokozódik.

És a kérdés, hogy mint a férfiaknál, a nőknél is törekszik-e a test, a szervezet a kielégülésre. Vagyis hogy van-e összefüggés az önmegtartóztatás és az álombeli orgazmus között ?

2019. ápr. 21. 16:25
 6/17 anonim ***** válasza:
Nincs ilyen, és a vágy sem fokozódik inkább lelohad. Egyre kevesebbszer kívánja a szervezet a szexet.
2019. ápr. 21. 16:32
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor az alvás közben bekövetkező orgazmust mivel lehet összefüggésbe hozni ? Vagy csak teljesen véletlenszerűen következik be ?
2019. ápr. 21. 16:34
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nőknél ilyen nincs.
2019. ápr. 21. 16:38
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálam tinédzserként rendszeresen jelentkezett amíg nem éltem szexuális életet(19), gondoltam tomboltak a hormonjaim.

Felnőttként már nagyon nagyon ritkán.

2019. ápr. 21. 16:44
 10/17 anonim ***** válasza:
*gondolom
2019. ápr. 21. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!