Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy ideig nem szexeltek és nem önkielégítetek, nálatok is bekövetkezik az éjszakai elélvezés?
Figyelt kérdés
Hasonló, mint a pasiknál az éjszakai magömlés, vagy teljesen független az álom orgazmus attól, hogy mennyire intenzív a szexuális életetek ?2019. ápr. 21. 16:15
1/17 anonim válasza:
Igen, es squirtel is a dunduka.
2/17 anonim válasza:
Ahhoz nagyon hosszú önmegtartóztatás kell. De mivel nálunk nincs nyoma az orgazmusnak, legfeljebb felébred rá az ember.
3/17 A kérdező kommentje:
Mennyire hosszú ?
2019. ápr. 21. 16:21
4/17 anonim válasza:
Nem,nőknél nem termelődik sperma
5/17 A kérdező kommentje:
Nahát, képzeld, ezt én is tudom, hogy a nőknél nem termelődik sperma.
Viszont ahogy egyre több idő telik el két szex, vagy önkielégítés között, a vágy egyre fokozódik.
És a kérdés, hogy mint a férfiaknál, a nőknél is törekszik-e a test, a szervezet a kielégülésre. Vagyis hogy van-e összefüggés az önmegtartóztatás és az álombeli orgazmus között ?
2019. ápr. 21. 16:25
6/17 anonim válasza:
Nincs ilyen, és a vágy sem fokozódik inkább lelohad. Egyre kevesebbszer kívánja a szervezet a szexet.
7/17 A kérdező kommentje:
Akkor az alvás közben bekövetkező orgazmust mivel lehet összefüggésbe hozni ? Vagy csak teljesen véletlenszerűen következik be ?
2019. ápr. 21. 16:34
9/17 anonim válasza:
Nálam tinédzserként rendszeresen jelentkezett amíg nem éltem szexuális életet(19), gondoltam tomboltak a hormonjaim.
Felnőttként már nagyon nagyon ritkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!