Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mirért van az, hogy mostanában elélvezés után se lankad le a farkam? Nem szedek semmilyen gyógyszert.
Figyelt kérdés
2019. márc. 9. 18:19
1/10 anonim válasza:
örülj neki:)
20 év múlva nem lesz ilyen gondod.
4/10 anonim válasza:
Annak örülj hogy ilyen és így is marad !
De ha rájössz mitől írd már meg !!
5/10 anonim válasza:
Ez huszonévesen teljesen természetes. A korral majd mindig több idő kell regenerálódni.
6/10 anonim válasza:
14-24 éves koromig akár 3-7 alkalommal is tudtam egymás után este 8-ól reggeli 5-ig.
Most 40 körül már örülök, ha másnap feláll egy 30 perces szeretkezés után. :)
Szóval hány éves a kérdező?
7/10 anonim válasza:
Van aki ilyen típus (bár azt írod 'mostanában' így gondolom eddig nem ez volt a jellemző) az én férjem is ilyen, írtam már erről kapcsolatban választ valaki kérdésére, ott mindenki megkérdőjelezte, hogy ilyen létezik, nem tudom miért... Ő is tudja megállás nélkül is folytatni miután elélvezett, mert nem lankad le rögtön.
8/10 anonim válasza:
Ja, és nem tizenéves hanem 31 (de régebben is ilyen volt). Nem szed semmit.
(utolsó voltam)
9/10 anonim válasza:
Nem csak kor függő, hanem edzettség és stressz szint és még nagyon sok minden befolyásolja a potenciát. Bizony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!