Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dugni akar? Szerintem igen (? )
Valószínű, hogy azt akar. Valahogy ki kéne puhatolózni, hogy a csajod mennyire perverz mert ha esetleg... hármas szóba jöhetne és még az anyjával is ráadásul akkor nyert ügyed van :D
Amúgy meg titokban is lehet csinálni. Csak szép lassan. Kicsit tapizhatod ha mászik rád és ha nem ellenkezik akkor szép sorban haladhatsz tovább :)
Bár csak az én anyósom volna ilyen, biztos azóta is rendszeresen kúrnám.
Előbb nézz utána, nehogy a lányával csak teszteljenek.
Ha nem akkor had fröcsögjön.😊
Sok idő telt el, hátha van még itt valaki, szóval leírom a fejleményeket
Anno azt nem írtam a kérdésbe, de az említett nőszemély, amúgy házas
Végül nem feküdtem le vele, meg azóta szakítottunk is a lánnyal, de nem bántam meg, hogy így döntöttem
Igaza volt, azoknak, akik ellenezték ezt, hülye voltam, hogy a fejembe megfordult a gondolat, hogy èljek a lehetőséggel
Na de várásképp: választ kaptam a kérdésre, igen, rám gerjedt, meg a férjével már "egymásra untak", végül tőlem nem kaphatta meg, amit akart, talán más segített neki, ezt már nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!