Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Dugni akar? Szerintem igen (? )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dugni akar? Szerintem igen (? )

Figyelt kérdés
Anyosom csomoszor a kozelemben van, olelget, neha fogdos (hasam, combom) es reszegen multkor megharapta a nyakam, vallam. Szerintetek is szexelni szeretne velem? Nekem igazabol nem lenne ellenemre, mert baromi jol nez ki, csak erdekel, hogy ki mit gondol.

2019. ápr. 20. 21:23
1 2 3
 1/21 anonim válasza:
34%
Verj alá ha jobban néz ki mint a lánya
2019. ápr. 20. 21:24
 2/21 A kérdező kommentje:
Ja es a hajam is turja eleg surun.
2019. ápr. 20. 21:25
 3/21 anonim ***** válasza:
Szőrös a nunija?
2019. ápr. 20. 21:40
 4/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha kinéz úgy, mint Liptai Claudia, màr érdemes megdugnod. Legjobb lenne egy anya-lànya kettőssel összehoznod egy 3-ast.
2019. ápr. 20. 21:52
 5/21 anonim ***** válasza:
80%
Biztos vagyok benne,hogy dugni akar.
2019. ápr. 20. 22:16
 6/21 anonim ***** válasza:
63%

Eleve ha megcsalod a barátnőd,vagy feleséged a saját anyjával. Akkor egy pat..ny vagy,de inkább f..eg az anyósoddal együtt.

Csak azt kjvánom hogy bukjatok le és minimum ragadjatok össze azzal az alkoholista szutyokkal.

2019. ápr. 20. 22:23
 7/21 anonim ***** válasza:
Megjöttek a földönkívüliek. Na jó nem,de tudod,ha anyuka csalódik,mindkettőnél ráb..tál!:D
2019. ápr. 20. 22:32
 8/21 anonim ***** válasza:
63%
Ha esetleg szakitasz a csajjal utana csinald meg anyukat, de gumi nelkul, hatha csinalsz exednek egy kistesot. :D Bosszu lenne a javabol
2019. ápr. 20. 22:37
 9/21 anonim ***** válasza:

Az anyóst is el kell látni valakinek! Ne húzd ki magad! Jóban, és rosszban. És ha jól néz ki akkor nem is lesz rossz! Mindent bele!

F/60

2019. ápr. 20. 22:56
 10/21 anonim ***** válasza:
46%

Igen nyílván szexelni akar veled, de remélem ha meghúzod az anyósodat utána a csajod fogja az arcodat meghúzni a körmeivel, öklével.

L

2019. ápr. 20. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!