Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki?
Szerintem tul reagaltad
1 Persze h a gumi az egy gumi es nem termeszetes feeling, ha az jonne be neki akkor nyomhatna vibrivel is ugyanaz s az legalabb rezeg is
2 lehet csak nem akart megint a stressz ala tenni h nem tudod felhuzni a gumit es akkor megint leall
3 azt te tudod h volt e orgazmusa kene lassad rajta
4 h ha kicsi e a farkad akkor nem a termeszetes erzesekrol beszelne, hanem szolna kozbe hogy fejezd be az ujjazast, meg miutan betetted megkerdezne h bent van e mar
Egy dolgot tegyünk azért tisztába: ha néha gumival, néha gumi nélkül csináljátok, az hülyeség, akkor semmi értelme azon a néhány alkalmon gumit húzni.
Másrészt, szerintem a legutóbbi gumis félresikerült élmény dolgozott benned, és behisztiztél. Nem mondta, hogy kicsi a farkad. Annyit mondott, hogy gumi nélkül keményebb vagy, és jobban érez. Ennyi.
Ha te magad is elismered, hogy gumiban nem elég kemény a farkad, akkor miért akadsz ki, ha ezt a partnered is észreveszi ?
A gumin ne akadj ki, nekem is lelankad benne.
De rengeteg ilyen pasi van még, aki hasonló helyzetben van.
Ha párt alkottok, akkor felesleges a gumi, ha meg védekezni akartok, van más módszer is.
És akkor ha kicsi a farkad akkor mi van ? Változtatni tudsz rajta ? Nem. A csaj veled van ? Igen. A csaj téged akar ? Igen. A csaj élvezi veled ? Igen.
Akkor meg fejezd be a sírást, nem egy kislány vagy... Állítsd fel a farkad keményen, és add meg neki, amit szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!