Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogosan akadtam ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés
Sziasztok, próbálom összeszedni: barátnőmmel csinálni akartuk gumival de akármikor felhúztam elkezdem lankadni. Sikerült beraknom de nem állt fel, ugyanúgy félkemény - puha volt, szex közben ki is kellett vennem levenni a gumit mert egyszerűen azt éreztem hogy teljesen lelankadtam. Gumi nélkül minden jó, van orgazmusa az állítása szerint, áll rendesen. Nos: mikor szexelni akartunk, mondtam hogy hozok egy gumit, mire ő megszólalt hogy ne, mert gumi nélkül jobban érez mint gumival. Ezt mikor hallottam egyből arra gondoltam hogy szerinte kicsi a farkam. Össze is vesztem vele és kiakadt. Szerintetek?
2019. ápr. 19. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tul reagaltad

1 Persze h a gumi az egy gumi es nem termeszetes feeling, ha az jonne be neki akkor nyomhatna vibrivel is ugyanaz s az legalabb rezeg is

2 lehet csak nem akart megint a stressz ala tenni h nem tudod felhuzni a gumit es akkor megint leall

3 azt te tudod h volt e orgazmusa kene lassad rajta

4 h ha kicsi e a farkad akkor nem a termeszetes erzesekrol beszelne, hanem szolna kozbe hogy fejezd be az ujjazast, meg miutan betetted megkerdezne h bent van e mar

2019. ápr. 19. 15:39
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez most komoly? :D Azért mondta mert nem a puha farkat szereti hanem a keményet mint minden nõ. Amúgy meg ha kicsi akkor mi van? Úgy se tudsz rajta változtatni.
2019. ápr. 19. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Egy dolgot tegyünk azért tisztába: ha néha gumival, néha gumi nélkül csináljátok, az hülyeség, akkor semmi értelme azon a néhány alkalmon gumit húzni.

Másrészt, szerintem a legutóbbi gumis félresikerült élmény dolgozott benned, és behisztiztél. Nem mondta, hogy kicsi a farkad. Annyit mondott, hogy gumi nélkül keményebb vagy, és jobban érez. Ennyi.

Ha te magad is elismered, hogy gumiban nem elég kemény a farkad, akkor miért akadsz ki, ha ezt a partnered is észreveszi ?

2019. ápr. 19. 15:59
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, nagyon maximalista vagyok aztán mindenen kiakadok. Csináltuk gumival vagy 5 percig kb. mert aztán meguntam hogy alig áll. Mindenen beforgok, gondoltam megkérdezem hogy szerinte kicsi-e a farkam, de lehet nem kéne már ennyire belemennem a dologba.
2019. ápr. 19. 16:03
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

A gumin ne akadj ki, nekem is lelankad benne.

De rengeteg ilyen pasi van még, aki hasonló helyzetben van.

Ha párt alkottok, akkor felesleges a gumi, ha meg védekezni akartok, van más módszer is.

2019. ápr. 19. 16:08
 6/10 A kérdező kommentje:
Csak attól tartok hogy arra akart utalni hogy kicsi a farkam. :(
2019. ápr. 19. 16:09
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

És akkor ha kicsi a farkad akkor mi van ? Változtatni tudsz rajta ? Nem. A csaj veled van ? Igen. A csaj téged akar ? Igen. A csaj élvezi veled ? Igen.

Akkor meg fejezd be a sírást, nem egy kislány vagy... Állítsd fel a farkad keményen, és add meg neki, amit szeretne.

2019. ápr. 19. 16:12
 8/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom, fura lenne mert eddig 5 volt barátnőm is azt mondta hogy jó nagy. Aztán most ha szerinte kicsi fullra úgy érezném hogy át lettem verve.
2019. ápr. 19. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:
67%
Már kíváncsi vagyok,hogy mennyi az annyi.
2019. ápr. 19. 16:51
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem amiatt mondta. Ne aggodj. En is jobb szeretem gumi nelkul. Nincs ebben semmi rossz. Mas erzes. :)
2019. ápr. 19. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!