Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem még lehet sikerem a lányoknál?
Figyelt kérdés
Eddig összesen kettő kalandom volt. Ami szerintem nagyon kevés ennyi idősen. Főleg hogy nem volt még barátnőm.
Szerintem nem az a gond hogy ronda vagyok, hanem az hogy félek ismerkedni, meg nem is tudom hogy hogyan kéne. Ennek szerintem az az oka, hogy régebben az iskolában kiközösítettek, és bántottak.
Idővel még változhatok?
2019. ápr. 19. 11:49
3/7 A kérdező kommentje:
Már nemsokára 23 leszek.
2019. ápr. 19. 12:14
4/7 anonim válasza:
Már megint a 22 éves srác, ez minimum az ötödik kérdés amit kiírsz ide. Kapd már össze magad, és állj le az önsajnáltatással. Kezdj el például edzeni, az jót tesz és önbizalmat ad.
5/7 anonim válasza:
Esélytelen, ha eddig nem volt és te is látod a problémát és főleg innen vársz segitséget vagy támogatást akkor nincs reményed. Törödj bele és fogadd el. Könnyebb lesz.
6/7 A kérdező kommentje:
4 es! Nem írtam ki még ilyen kérdést!
2019. ápr. 19. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!