Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi szexnél, szexkapcsolatnál beleélveznétek a nőbe?
Figyelt kérdés
Nem tartanátok attól,hogy nem is szed gyógyszert vagy épp rendesen szedi e?! Elég lenne ha csak ezt mondaná,és meg is bíznátok benne?2019. ápr. 18. 20:03
3/19 anonim válasza:
Soha.Egy az hogy nem bíznék benne, a másik az hogy a nemi betegségtől nem véd meg a tabletta 👍
4/19 A kérdező kommentje:
Persze tudom nincs ráirva senkire.
De akinél felmerülne a nemibetegség gyanúja még gumival se dugnám meg!
2019. ápr. 18. 20:07
6/19 anonim válasza:
Ha úgy lenne, vállalnál vele gyereket?
7/19 anonim válasza:
Beleélveztem,azt mondta, hogy szedi rendesen :)
8/19 anonim válasza:
Alkalminalál alap a gumi!
Legalábbis nálam . Mert én ilyen beszari vagyok a terhesség tol és főleg a nemi betegségektől.
Lehet ezért nem volt alkalmim. Vagy mert hülye vagyok és ronda. Ja és kicsi a farkam. De akkor se tennem be senki ismeretlen Jancsikát. Nekem nagyon fontos az egészsége
10/19 A kérdező kommentje:
Egy csinos igényes nőröl van szó,nem váltogatja a partnereit.
Tehát a nemi betegség kizártnak tekinthetö.
Én konkrét a terhességre gondolok,volt már akit így csőbe húztak?
2019. ápr. 18. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!