Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire pofátlanság a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire pofátlanság a barátommal szembe, hogy a lányokkal megbeszélem a szexuális életünket?

Figyelt kérdés

Ebbe beletartozik, hogy elmondtam már olyat nekik, mikor volt olyan eset hogy gumi nélkül csináltuk, vagy mikor nagyon kanos volt (és örültem neki), vagy hogy milyen helyzetekből szokott jönni a szex. Úgy gondolom, hogy a haverjaival ő is elkotyog egy csomó mindent, ahogy visszahallom (mondjuk csak azokat amiket a haverjai mesélnek az ő nemi életükről).

Köszönöm a válaszokat előre is!

21/L

2019. ápr. 18. 17:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem pofátlanság. Persze ne mondj el minden részletet, na meg ha esetleg vmit bénázik akkor azt nem szép dolog elmondani acsajoknak, de ha csak pár dolgot mondasz el nekik az nem gond.

L

2019. ápr. 18. 19:41
 12/13 anonim ***** válasza:
21%

Èn szemèly szerint imádtam kiakasztani a barátaimat, nèmileg kevèsbè rugalmasak mint èn. Pl ilyesmit mesèlek: teli èlveztem a punciát ès kinyaltam.

Azt szoktam imádni hogy annyira kèptelennek tűnik h szinte biztos vagyok benne h csak a felèt hiszik el.

Egyèpkènt meg van abban valami h kèrkedès. Na mindegy èn a barátnőmmel is van h kitárgyalom mit mondtam el.

Ez van belőlem nem lenne jó kèm.

Anderzen 31F XD

2019. ápr. 18. 21:11
 13/13 anonim ***** válasza:
97%

Nekem (hála istennek) olyan a baráti társaságom hogy mindenről tudunk beszélgetni, nincsenek tabutemák (persze normális keretek között,nem alja módon).

Most speciel csak az egyik barátnőmnek van komoly kapcsolata és igen ő is beszél a szexuális életéről. Nem folyton ez a téma, félreértés ne essék de ha úgy adódik igen.

Szerintem nincs ebbe semmi. A nők ilyenek. Soha semmi rosszat vagy kellemetlent nem mondott igazán, nem égette le a barátját. Értelmes embereknél szerintem ez nem probléma, de az is rendben van szerintem ha valak nem beszél erről. Ehhez azért kell az is hogy olyan barátaid legyenek akikkel maximális a bizalom, és tényleg tudtok oda-vissza őszinték lenni. Nyilván ha valakinek csak kamubarátai vannak, az nem túl ideális.

2019. ápr. 19. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!