Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez így nagyon pofátlanság lenne?
Figyelt kérdés
2017ben elkezdtem beszelni egy sraccal, alakulgattak is a dolgok meg minden. Aztan 2018ban osszejottem a legjobb haverjaval. 10 hónapig voltunk egyutt. Viszont én a kapcsolat alattis tudtam hogy a haverjat szeretem. És most is. Sok az arra utaló jel hogy engem szeret.. mit tegyek? Nem akarok kocsog se lenni az exemmel. Meg gondolok a srac se akar vele osszekapni.
Mit tegyunk? Barátnőmnek bevallotta h bejovok neki meg h haver csaja tabu annyi a baj (azota ugye mar szakitottunk)
Mit tegyek?
2019. ápr. 10. 19:50
1/1 anonim válasza:
Legyél azzal akit szeretsz nyiss felé. Az írásodból itélve nem nagyon szoktál beszélni az érzéseidről, de lehet ebben a helyzetben célszerű lenne. Ha beszélsz az exeddel, hogy tabu stb de ettől függetlenül azt érzed hogy őt szereted akkor nem kerülsz meg semmit vele tiszta lappal vágahtsz bele. Aztán majd alakul a többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!