Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó fiú tud vonzó lenni szexuálisan?
Én sajnos ilyen vagyok, de ha már valakit jobban megismerek, akkor már megnyílok. Csak így megismerni nehéz valakit.
Van olyan lány akinek tetszenek az ilyen fiúk? Vagy inkább jobb ha elfogadom hogy egyedül vagyok és leszek még sokáig?
En szeretem ha egy fiú kicsit visszahúzódóbb, szerintem aranyos, de azért lehessen vele beszélgetni :) Meg azért egy idő után mellettem már ne legyen félénk :)
17/L
Ahogy látod vannak ilyen lányok.
Én nem tartozom közéjük.
Én is ilyen típus vagyok, de beválatam hogy egy 50 év körüli nőnek (4 évig kollégám volt és sokat beszélgettünk minden féle témáról) megmontam hogy tetszik a 22 éves lánya és a csajnak megmozgattam a fantáziáját miután az annya megutatta a képemet és elmesélte milyen vagyok. Most ott tartok hogy meghívtak magukhoz.
Nem vagy lekésve semmiről
31/F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!