Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha visszahúzódó vagyok akkor sosem lesz barátnőm akivel szexelhetek és gyerekem lehet?
Semmi nem jön össze hiába probálkozom. Túlságosan szolid vagyok.
A kinézetemre azt szokták mondani a lányok hogy 10/7-8. Ez nagyon rossznak számít?
Az biztos, hogy nagyon vissza fog az ha visszahúzódó vagy és sokszor az is meglátszódik, ha magadra erölteted a magabiztosságot :)
Csak legyél elégedett önmagaddal és akkor menni fog :) nekem pár év edzés segített sokat :)
X/Y értékelés nem valós, sose fogja a szemedbe mondani, az igazat, hacsak nem vagy bunkó vele mert akkor leértékel. Viszont ha amúgy kedves vagy akkor nem akar megbántani s így felértékel, annak ellenére, hogy neki speciel más az esete jelzővel.
Ha a kinézeted alapján jó pasinak ítélnek a nők, akkor nem számít a visszafogottságod, mert akkor megkeresik a társaságodat ők maguk, aztán már csak át kel venned az irányítást.
Ha nem nézel ki jól, esetleg alacsony, kövér, karakteres fejforma, stb, akkor bizony teperned kell, vagy beérni egy olyan csajjal akit te nem tartasz vonzónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!