Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nimfománián tud segíteni szexuálpszichológus? N
Mindig is nagy volt az étvágyam, de ahogy idősödöm, jönnek a gondok, megoldandó problémák, azt hiszem, a szexben találom a vígaszt. Az aktus után 1 órával már csinálnám újra, és nem is érdekel már az élvezet, csak maga az érzés, hogy d#g a párom. Tudom hogy sok férfi vágyna ilyen barátnőre, de ez inkább már gond, minthogy jó lenne. Ha nem kapom meg, teljesen elmegy a kedvem, és lehangolt vagyok.
Valakivel volt már hasonló? Hogyan oldódott meg a probléma vagy mit lehet ilyenkor tenni? 21N
Szedj fogamzásgátlót.
De egyébként én ugyan ilyen vagyok poasiban!
42 évesen ugyan ezzel küzdök, és küzdöttem eddig is.
Igazad van kérdező, irigylem a párodat miatta, és szeriontem vagyunk egy páran így!
Hidd el vannak férfiak akik bírják szuflával, és sosem unják meg!
Én még nőben nem találtam ilyet sajnos.
Hát ezt csak a szexuálpszichológus tudja neked megválaszolni.
Egyébként férfiként mondom és ne haragudj emiatt, nem bántás, de én nem vágyom rá, hogy óránként dughassak és szerintem a legtöbben ezzel így vagyunk. Nekem elég napi 1-2 max, több nem kell. De ahány ház...
27F
1es a Fogamzásgátló Csak felborítja a hormonháztartást...
És Képes NULLÁRA redukálni a nemivágyat...
Kérdező
A Nimfomániában szenvedő beteg : BÁRHOL-BÁRMIKOR-BÁRKIVEL!!!!!!!
Egy nimfomániás SOSE elégül ki. Csak pillanatnyilag jó.. és keresi az új lehetőséget az Új férfit ...
Egy Nimfomániás ALKALMATLAN a Monogám Párkapcsolatra.....
Ui. Mondjuk belőled jó prosti lenne 😂😂😂🤣🤣🤣
N
Jah És a Nagy libidót NE keverd Össze a Betegséggel..
Mert ha van pasid akkor nem dugsz mással hisz te írtad h arra vágysz hogy Ő dugjon óránként..
Egy Nimfómániás Meg NEM áll meg 1 pasinál.,hanem : Síel...
Azaz egyik Fszból a Másikba csücsűl..
Utolsó
Ha csak 1 fél napot Nézünk Nem hiszem hogy Te bírnád 12x egymás után úgy hogy a napnak még vége sincs és a Csajod még simán le tudna nyomni 6-ot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!