Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Gazdóf Réka szexuálpszichológu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Transam kérdése:

Gazdóf Réka szexuálpszichológusnál járt valaki? Mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Szexuálpszichológus, szexuálpszichológia, párkapcsolat

2015. dec. 3. 08:48
 1/6 anonim ***** válasza:
88%
Erre én is kíváncsi lennék, de úgy látszik, akik idejárnak, sajnos nem voltak.
2016. febr. 13. 11:05
 2/6 Babicz Tamás válasza:
48%

Kedves transam!

Ha még aktuális a kérdés, akkor remélem hasznára válik első és másodkézből vette tapasztalatom.

Réka olyan emberi értékekkel bír (személyes ismeretségünk okán tudom), amik elengedhetetlenek ahhoz, hogy jó szakember legyen és remek kezeléseket végezzen. Azt, hogy ezeket hogyan hasznosítja a szakmai gyakorlatában, arról ismerőseim teljes megelégedéssel nyilatkoztak. Vagyis én magam nem jártam nála kezelésen, azonban így is őszintén és tiszta szívvel ajánlom, hogy keresse fel bátran Rékát! Nem fog csalódni.

Üdvözlettel,

Tamás

2016. jún. 30. 13:48
 3/6 anonim válasza:
100%
Nagyon nem jó véleménnyel vagyok Rékáról!
2019. okt. 21. 00:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Inkább keress mást, de ne Rékát! Szívtam miatta eleget!!!
2020. szept. 19. 00:12
 5/6 anonim válasza:
100%
Egy igazi kókler! Nagyon nem ajánlott
2021. júl. 21. 06:11
 6/6 anonim válasza:
Nagyon furcsa, amit a 3 "anonim" válaszolt, lehet, hogy ők nem erre a hölgyre gondoltak. Több - magasan képzett, pszichológusok tekintetében jól informált - ismerősöm, barátom ajánlásával mentem Rékához. A téma érzékenysége miatt, nem meglepő, kissé féltem, és kételkedtem, hogyan tud ezen a terápia segíteni. Az első pillanattól kezdve tapasztaltam a profizmust, a hihetetlen odafigyelést, segíteni akarást. Biztonságban éreztem magam, és meg tudtam nyílni. Réka olyan problémán segített, amelyen eddig más pszichológus nem tudott. A terápiákon nagyon hatékony módszerekkel dolgoztunk. Ebben semmi kóklerség nem volt, viszont annál több szakértelem, humánum és célorientált módszerek. Szexuális vagy párkapcsolati , önismereti problémával küzdőknek különösen ajánlom, bátran keressétek!
júl. 26. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!