Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban szexuális problémák jöttek elő. Valakinél volt már ilyen? Mesélne?
Fél éves kapcsolat, utóbbi időben nem megy a szex. Kimerültek vagyunk mindketten, a párom nem tudja húzni az elélvezést 2-3 percnél tovább. Ez kb 3 hete tart, addig teljesen jó volt minden.
Első kapcsolatom, eléggé kétségbe vagyok esve. Ez másnál is előfordult már? Megfogjuk tudni oldani? Sokat beszélgetünk, nagyon szeretem.
21L-22F
Elsőnek:
A fiatalok szerinted nem dolgoznak?
Neharagudj de 26éves vagyok vállalkozásban dolgozom apámmal közben nyomom az egyetemet ha nem az egyetemen ülök este 6ig akkor a vállakozasban vagyok hajnaltól késő estig és vizsgidőszak kimerültnek érzem magamat én is ezért nincs is pasim mert nincs időm rá egyszerűen
Nem kell lenézni mindig a fiatalokat
26 F
Én is jártam egyetemre munka mellett, nagy ügy. Csak kifogás. Sok nő család és gyerekek mellett jár egyetemre. Csak szólok, hogy még mindig élnek.
#1, ha ilyen rendezett és csodás életed van miért ugrasz úgy erre a kérdésre mintha egy elhanyagolt, félredobott utolsó p*cs lennél akinek ebből áll a napja, hogy másokat bánt?:)
Fizikai munkát végzünk mindketten, 3 műszakban, majdnem a hét minden napján, hogy fentarthassuk magunkat szülők nélkül. De hát ilyenek ezek a fiatalok ugyebár.
Kérdező,
Igaza van az egyesnek, teljesen egyetertek vele. Rosszul osztjatok be az energiatokat, vagy tul keves van. Nincs bennetek spiritusz, es a kapcsolatban se nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!