Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők, ti hogyan oldjátok meg?
Hogy mindig mindenhol csupaszok legyetek?
Mert sajnos igénytelenségnek számít ha mondjuk egy héten csak egyszer lehet,mert azállandó borotválkozás lábon,puncin nem a legkellemesebb, gondolok itt a szőrbenövésre.
Ha meg valaki gyantáztat,meg kell hozzá nőni a szőrnek. Vagy addig nem találkoztok a szerelmetekkel,nehogy igénytelennek tartson? Addig nincs szex,összebújás,tapizás?
En szerdan es szombaton borotvalom magam.
Panasz meg nem volt sose
Állandóan?
Minden héten? Nem szokott begyulladni a bőr?
És akinek komoly párkapcsolata van, több éves?Nem lehet egy kis pihentető időszak?MErt az már igénytelen
Én gyantáztatok...
De azért értelmes a párom és nem korlátozódik le a csupaszságnááál...
Nyilván ne legyen bozót, de egy kis szőr még nem a világ vége...
Ugyebár van havonta az a hét, amikor nincs szex. Na én utána szoktam elmenni gyantáztatni. 1 hónapig szuper, és pont lehet újra mire megyek. Lábon nem lesz zavaró, mert elgyengül, intim területen zavaró lehet a "borosta", dehát az borotválkozásnál csak még rosszabb.
"Addig nincs szex,összebújás,tapizás?"
Dehogynem :D Néha nem bírjuk ki. De nem zavar senkit, meg olyankor nem érzem úgy, h annyira igényenesnek kell lennem :) ha úgy is akar, akkor a szőr lesz a legkisebb visszatartó erő...
Egyébként nehogy azt hidd h a gyanta nagyon fáj v ilyesmi. Sokkal jobb mint az epilátor. Mindenkinek javasolni szoktam. Csak ügyes kozmetikushoz kell menni, ennyi az egész.
Sajnos elég érzékeny a bőröm ezért én hajnyíròt használok csak erre a célra. Pont olyan rövid ami még elmegy,de már nem szùr.
A többi meg ugye adja magàt.
Nyàron 3-4 naponta borotválo., télen egy kicsit ritkábban :o
Férfikent beszélve ritkább találkozásoknál igényeljük, hogy a nő fordítson több időt erre; nyilván olyankor mi is frissen borotvált arccal jelenünk meg, meg ilyesmi.
Hosszú kapcsolatban, ahol igen sok időt töltünk együtt, ez kevésbé problematikus. Nyilván mindketten tetszeni akarunk a másiknak, de nem kell olyan görcsösnek lenni miatta, mint a randizós időszakban.
szerintem túl van ez pörgetve. az a legrosszabb benne, ha a nők úgy érzik, hogy ápolatlanok, ha szőrösök és nem tudják elengedni magukat. maga a szőr engem pl nem zavar. szeretem, amikor kis lágy baba punci, de azt is , amikor szőrös.
ami fontos az inkább az, hogyha szőrös akkor kicsit jobban kell figyelni a tisztálkodásra.
szóval lényeg: ha szőröd vagy maradj magabiztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!