Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Párkapcsolatban élő nők, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők, ti hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Hogy mindig mindenhol csupaszok legyetek?

Mert sajnos igénytelenségnek számít ha mondjuk egy héten csak egyszer lehet,mert azállandó borotválkozás lábon,puncin nem a legkellemesebb, gondolok itt a szőrbenövésre.

Ha meg valaki gyantáztat,meg kell hozzá nőni a szőrnek. Vagy addig nem találkoztok a szerelmetekkel,nehogy igénytelennek tartson? Addig nincs szex,összebújás,tapizás?

#szőrtelenítési problémák
2015. nov. 15. 15:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

mondjuk fürdésnél szőrtelenítek?:D

puncit meg gyantáztatok. valamennyire meg kell nőnie hozzá, de az nem szokta zavarni, idővel ritkul is. volt hogy kellemetlenül éreztem már magam miatta és megkérdeztem nem zavarja-e mikor rámászott. nem nagyon érdekelte:D

23L

2015. nov. 16. 01:16
 12/14 anonim válasza:
49%
2 éve vagyunk együtt barátommal. Heti 1x szedem le ott borotvával. Ő is kb. Engem se zavar, őt se. Nem érzem magam igénytelennek. Elengedjük magunk. Amúgy próbáltam heti többször szedni. Begyulladt meg benőtt és mindig csúnya volt. Ha várok egy hetet akkor szép sima lesz :) 18L
2015. nov. 16. 22:40
 13/14 anonim ***** válasza:
szép sima lesz egy napig:D
2015. nov. 17. 13:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyantáztatok egy jó ideje. Mikor a barátommal nem akartam ágyba bújni, mondván szőrös a lábam, kinevetett. Értelmes, felnőtt ember. Tudja, hogy a nők testén is nő szőr. Nem zavarja, ha nem vagyok teljesen csupasz. Az elején furcsa volt, aztán rájöttem, hogy ő engem szeret, nem a csupasz lábamat! :) A kapcsolat elején persze szégyenlősködtem, ha már egy szőrszál volt rajtam, de 3 év után megértettem őt :)
2015. nov. 19. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!