Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero srrácok, belemennétek egy olyan fogadásba, ahol 90% az esély h 3 fullos csajjal szexelhetsz, de 10% az esély, hogy veszítesz, és akkor 3 f . Rkat kell lecumiznod?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 16. 21:30
4/17 anonim válasza:
Hűha srácok azt hittem ennèl azèrt vagányabbak vagytok N
6/17 kovpet válasza:
Ez win-win szituáció, ha az ember biszex :)
7/17 anonim válasza:
Igen, csak 1 fogadásról van szó és a 90% az tulajdonképpen azt jelenti hogy szinte nem veszíthetek.
50-50 helyzetben hányszor kockáztattunk már az életünk során komoly dolgokkal kapcsolatban ?
Akkor a 90% győzelmi esélytől nem fogok megijedni és nem is számolok a vereséggel mert ugyan megtörténhet de a számok nagyon erős fegyvertények
8/17 anonim válasza:
Belemennék. Lehet hogy veszítek, de utána fogadok újra. Ha nem elsőre,másodikra meglesz a három fullos csaj.
9/17 anonim válasza:
A lottón folyamatosan szop az ember, azt mégis ezrek űzik...
Én szerintem belemennék, 9:10-hez elég nagy esély...
De csökkentsük inkább 1 nő vagy 1 fa$zra jó? Még 2 nővel sem szeretnék ágyba bújni, én 1 nőre szeretek koncentrálni 100%-ban.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!