Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszthetném el gyorsba a szüzessegem? Paromnak nem merem elmondani.
25 éves nő vagyok és szeretnek ugy belemenni egy kapcsolatba, ami eleg igéretesnek tünik, hogy már van valamennyi tapasztalatom, mert nagyon nagyon cikinek értem, mivelhogy a párom azert idősebb mint én, nem akarom beegetni magam előtte :(
Ti mit tanácsoltok?
Kérdező, én átérzem a helyzetedet. Én 24 vagyok, és ugyanezt éreztem egy alakuló kapcsolatom előtt. Csak az volt a különbség, hogy én nem feküdtem le mással, hanem csak simán visszautasítottam őt. Fájt, de ez van, inkább, minthogy elrohanjon, amikor megtudja, hogy szűz vagyok.
Nem, a legtöbb huszonéves férfi ennek nem örülne, ez biztos.
24L
Egyébként tökéletesen alátámasztja az elméletemet. A vénszűz nők agyával van a baj, nem a szüzességével.
Az idült szüzesség ugyan úgy egy krónikus pszichiátriai betegség/tünet a nőknél is. Nincs mit tenni. Maradnak a macskák meg a hajháló :'D
"Fájt, de ez van, inkább, minthogy elrohanjon, amikor megtudja, hogy szűz vagyok."
Gratulálok, elvetted tőle az esélyt, hogy minden tudatában ő döntsön, hogy akar-e téged a szüzességeddel együtt vagy sem. Most ugyanúgy fáj, mintha lelépett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!