Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hermione Granger karaktere milyen lehet szexben?
Tehàt nem Emma Watson, hanem a karakter, akit jàtszik, Rowling hőse.
Vajon mennyire lehet benne az anàl, oràl, grouppen, szado-mazo stb.. szexben?
Viszont Hermione elég konzervatívnak tűnik, szexuàlis érdeklődést szinte sosem mutatott. Lehet aszexuàlis?
Hát, én valahogy így képzelem az első éjszakájukat.
-Ron,Ron,Ron állj le,ezzel csak kiszúrod a szemem a pálcáddal.
Milyen szerencsés csaj😩
Szerintem mivel az életben parancsolgató, így a szexben inkább alárendelt típus lehet.
Szereti ha a férfi dominálja, és vezeti, sőt lightosabban szerintem a bdsmben is benne lenne, a megfelelő domináns pasival. (aki az én fejemben Piton (egy alternativ idősikon, melyen túléli a támadást...)
ah, én is Pitonnal shipelem :D és jól mondta az előző XD vagy esetleg Luna vagy Ginny XD
jó, amúgy Pitonhoz hasonló okok miatt még Malfoy szintén :D
Szerintem meg az a fajta aki inkább megmagyarázni akarja a szexet... Mármint nem tudná teljesen elengedni magát mert folyamatosan pörög az agya és azon gondolkodik hogy ez miért jó érzés és hogy lehetne még jobb vagy más vagy satöbbi.
Pl Ginny karaktere inkább anyás típusú hogy bármikor hajlandó egy jó szexre kizárólag azzal akit szeret
Luna meg inkább az a típus aki hagyja hogy azt csinálj vele amit akarsz mert ő szimplán csak élvezi és nem bonyolítja túl a dolgokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!