Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál volt valami hasonló anál közben?
Figyelt kérdés
Tegnap a pasimmal kiprobaltuk az analis szexet,az elejen jo volt minden,csak amikor behatolt es ahogy ki be jart,azt vettuk eszre hogy "olyan" lett neki ott:/. Tiszta ciki volt nekem,de nem szolt semmit nekem. Abbahagytuk es elmentunk furdeni. Esetleg ha van olyan lany vagy pasi aki tul van mar rajta,akkor privatba megoszthatna velem hogy hogyis kell kezdeni..stb. köszönöm a válaszokat előre is.2019. ápr. 14. 19:59
11/18 anonim válasza:
Az anál sajnos nem sok spontaneitást enged meg. Előtte már több órával ne egyél, akkor is csak valami könnyűt, keveset (pl. néhány banánt). Nagyvécé, utána alapos beöntések, amíg tiszta víz jön ki, és mehet a buli.
12/18 anonim válasza:
Én nem csináltam beontest, csak alaposan lefurodtem előtte , meg elmentem WC-re 😁 És nem engedtem gumi nélkül! A saját és a partnerem egészsége miatt.
13/18 anonim válasza:
ha gumit húzol, attól még az is szaros lesz nem?
nem baj, a segg a 21. század pinája!
14/18 anonim válasza:
Nem a szaroson van a hangsúly utolsó. Hanem a fertőzések elkerülése végett! De remelem te majd elkapsz valamit , ha így állsz hozzá 🙂
16/18 anonim válasza:
Ez van. Ha megtörténik a baleset, le kell mosni, aztán miért nem folytatjátok?
17/18 anonim válasza:
guttamaxal egybe lesz a szar s kijön elötte mind
18/18 anonim válasza:
"Előtte már több órával ne egyél, akkor is csak valami könnyűt, keveset (pl. néhány banánt). Nagyvécé, utána alapos beöntések, amíg tiszta víz jön ki, és mehet a buli."
Te jó ég! Öröm lehet így szexre készülni..Tudod te mennyi idő alatt megy át a szervezeten a kaja (nem megy olyan gyorsan át)!? Csak közvetlenül székelés előtt van széklet a végbélben. Hiába az alapos beöntés (ami hosszabb távon igen egészségtelen), akkor sem írt ki minden bacit, szóval gumi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!