Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoknál volt valami hasonló anál közben?
Figyelt kérdés
Tegnap a pasimmal kiprobaltuk az analis szexet,az elejen jo volt minden,csak amikor behatolt es ahogy ki be jart,azt vettuk eszre hogy "olyan" lett neki ott:/. Tiszta ciki volt nekem,de nem szolt semmit nekem. Abbahagytuk es elmentunk furdeni. Esetleg ha van olyan lany vagy pasi aki tul van mar rajta,akkor privatba megoszthatna velem hogy hogyis kell kezdeni..stb. köszönöm a válaszokat előre is.2019. ápr. 14. 19:59
1/18 anonim válasza:
Nekem is olyan lett. Nem nagy ügy. Vagy beöntést kell csinálni vagy gumit húzni, akkor tuti nem lesz olyan, de szerintem ezek elrontják az élményt.
2/18 anonim válasza:
Előtte beöntést kell csinálni, vagy volt aki itt azt írta, hogy letekerte a zuhanyrózsa fejét, és feldugta magának, és úgy öblítette ki. Mindenképpen nagyon macerás, ha ezt nem csinálod, elég gusztustalan.
3/18 anonim válasza:
Lehet venni tisztító eszközöket amivel könnyedén eltávolítható a probléma. Ja és az óvszer kötelező ennél a hadműveletnél.
4/18 anonim válasza:
Szerintem tudhatta mire szamithat dehat a segg az uj pina,a hagyomanyos szex mar nem jo senkinek
5/18 anonim válasza:
Nem. Ilyen még nem fordult elő velem, mert mindig óvszert használunk análnál, és mert ha popsiba is akarjuk akkor előtte beöntést csinálok.
6/18 A kérdező kommentje:
O se tudta pontosan. Nem is ereztem hogy kellene nekem,szoval nem gondoltam ra hogy most ez lesz..
2019. ápr. 14. 20:14
7/18 anonim válasza:
Ennyi esszel remelem nem szaporodtok
8/18 A kérdező kommentje:
El lehet innen húzni. Nem kell a dumád. Sírsz mert még neked a "hagyományos szex" se jön össze. Menjél és húzogasd meg a végét...
2019. ápr. 14. 20:22
9/18 anonim válasza:
Haha te pasinak nézel?? XD
Retard
10/18 anonim válasza:
Nalunk nem volt semmi ilyesmi pedig nem csinált beöntést és ha úgy érezte hogy nem lehet szolt és gumit se használtunk sose mert sokkal jobb érzés volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!