Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg 14 évesen vesztik el...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg 14 évesen vesztik el a szüzességüket a legtöbben?

Figyelt kérdés

Egyszer a neten azt olvastam hogy átlagosan 14 évesen vesztik el a szüzességüket az emberek. De szerintem ez nem létezik. Mert akkor ugye ez azt jeleneti hogy sokan 10 évesen szexelnek először, de az nagyon korai.

Szerintem inkább 17 körül lehet az átlag.

Én 14 évesen azt sem tudtam hogy mi az a szex:DDD 15 évesen vertem ki először, és 20 voltam amikor szexeltem először.

22f

2019. ápr. 13. 21:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Azért meglepődtem, mert én is 14 voltam, meg a párom is. (És igen, egymásnak vettük el)

18L

2019. ápr. 13. 22:49
 12/15 anonim ***** válasza:
14 évesen én tanultam és sportoltam. Egyetemen jöttem össze először mással. Addig ez a téma nem érdekelt. És mások is így voltak ezzel.
2019. ápr. 14. 04:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem, lányoknál 16, fiúknál 17 körül van az átlag.
2019. ápr. 14. 08:20
 14/15 anonim ***** válasza:

:) Te azt honnan tudod, hogy ez az átlag?

Van, valami regisztárciós kód, mielőtt dugnod kell, és be kell pötyögni a nemiszervedbe, hogy a redszer meg tudja mondani, mikortól léptél be a szexuáils életbe?

2019. ápr. 14. 11:46
 15/15 anonim ***** válasza:
azt nehezen hiszem el h egyetemista korodig nem érdekelt ... én is voltam gimnazista, na meg osztálykirándulásokon, táborokban is voltam, és ami ott ment, azt inkább nem írom le. úgyhogy nekem kicvsit nehezen hihető ... de akár elviek miatt is, hát pont a tomboló serdülőkorszakra mondod h ez nem érdekelt?
2019. ápr. 14. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!