Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szexelnétek mással, ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem kaptok elég szexet a párotoktól.Pedig mondtátok neki. Mennétek mashoz?2019. ápr. 13. 21:13
1/8 anonim válasza:
volt ilyen partnerem, s élvezte velem, hogy megkapta, amire vágyott
43/F
2/8 anonim válasza:
Én olyan párt keresnék akivel össze illünk, és nem kellene máshoz menni szexhiány miatt. Sajnos a nők nem mernek lépni, ha valami nem jó nekik.
3/8 anonim válasza:
Elöbb megpróbálnám megoldani a problémát! Ha nem megy akkor szakítok és utána keresnék csak mást vagy akkor csak alkalmi..
L
4/8 anonim válasza:
Nem. 1 hónapja nincs nemi életem a párommal, de nincs belőle problémám. Akkor se feküdnék le soha mással.
7/8 anonim válasza:
Ha megbeszélés után sem változna a helyzet, szakítanék, és egy alkalmival gyorsan bepótolnám.
N29
8/8 Yskirde válasza:
Nem vagyok gerinctelen szóval nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!