Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják sokan olyan fontosnak a szexuális életet?
Figyelt kérdés
Igaz, hogy már 29 éves vagyok, de szerintem ez idővel inkább bonyolultabb, szóval egyre kevésbé fontos. Csak egy szobát bérelek, szóval nem is lenne hol. Mondjuk amúgy sincs barátőm, de emiatt nyilván kevésbé is zavar. Nem lehetne mindig nyilvános helyen tölteni az időt. Emellett egy személyes ágyban ketten lenni nem túl komfortos.2019. ápr. 13. 15:52
1/3 anonim válasza:
Lány v v fiú ?Sztem a fiuknak fontosabb a szex vagyis ők gyorsan el tudnak menni akar maguktól volt már nekik :magömlés lányoknak nehezebb de gyakorlás teszi a mestert :) lány vagy vagy fiú ? Keress 1 part csináljatok gyereket:)
2/3 anonim válasza:
Barátnőm vagy barátom cseles h kihagytad a N betűt . És úgy írtad le barátőm
3/3 anonim válasza:
Szexuális vágy csökkentése miatt.
Egészség megőrzése miatt.
Érzelmek miatt.
Maszturbálni sem szoktál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!