Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnam magam elfenekelni?
Figyelt kérdés
Valakinek van ebben tapasztalata? 19L2019. ápr. 13. 14:51
1/8 anonim válasza:
Az nem az igazi! Bízd inkább egy pasira!
3/8 anonim válasza:
Magadat fenekelni nem az igazi. A Te kezedben van, mikor és mekkorát kapsz. Úgy nem teljes az illúzió. A fenekeléshez partner kell aki kiszabja és végrehajtja a büntetésedet.
4/8 anonim válasza:
Egy hosszabb ostorral nem lehetetlen.
Keress rá a flagellánsokra.
5/8 anonim válasza:
Tényleg nem olyan élvezetes ha magadat kell elfebekelni, de megértelek én is vágyom rá de attól akitől szerettem volna ezt a fajta fenekelést, már nem akarja.
6/8 theradion válasza:
Attól függ mit akarsz elérni vele. Komoly fájdalmat, vagy csak a helyzetet akarod átélni?
7/8 anonim válasza:
az hogy nem olyan minha más teszi veled azt szerintem te is tudod. Használj egy hosszú börszíjat azzal egész jó megy. Szerintem úgy éred el a legjobban , fenekedet, talpakat esetleg. 18L
8/8 anonim válasza:
magadat nehéz. de ha gondolod én szívesen elfenekellek. 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!