Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnam az orgazmusomat kesleltetni? (lany vagyok)
Kb. 5 perc utan el tudok elvezni attol hogy a parom bennem mozog, es meg en is rateszek egy lapattal es mozgok alatta. Nem birom ki hogy ne tocsogjon ott lent minden es pillanatok alatt a csucson vagyok. Van modszer arra hogy ne 5 percig birjam ki hanem tovabb?
19l
Ne módszert keress arra, hogy ne menj el, hanem a túlzott nedvesedést oldjátok meg. Én személy szerint olyankor kicsit megtörölgetem magam zsepivel, és a páromat izgatom kézzel/szájjal, mert nekem rögtön orgazmus után nem esik jól a szex.
Egyébként nem rosszból, de örülj, hogy ilyen hamar el tudsz menni, és ráadásul gyakran. Én évekig! dolgoztam azon, hogy legyen orgazmusom. (Én hibám volt, önbecsülési gondok, prűdség... hála istennek mára kigyógyultam)
Nem feltétlenül jó, az én párom is 5-10 percig bírja és kész, utána meg már nem bírja, kifekszik, elfárad. Úgyhogy megértem az aggályaidat kérdező.
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!