Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnam az orgazmusomat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnam az orgazmusomat kesleltetni? (lany vagyok)

Figyelt kérdés

Kb. 5 perc utan el tudok elvezni attol hogy a parom bennem mozog, es meg en is rateszek egy lapattal es mozgok alatta. Nem birom ki hogy ne tocsogjon ott lent minden es pillanatok alatt a csucson vagyok. Van modszer arra hogy ne 5 percig birjam ki hanem tovabb?

19l

2019. jan. 11. 17:55
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Nem értem hogy ez miért probléma. Attól hogy neked jó még tudjátok folytatni. Sőt legalább többször lesz jó. Örülj neki
2019. jan. 11. 17:58
 2/6 anonim ***** válasza:
75%
szerintem nem baj ha többször élvezel el az aktus alatt :D
2019. jan. 11. 18:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne módszert keress arra, hogy ne menj el, hanem a túlzott nedvesedést oldjátok meg. Én személy szerint olyankor kicsit megtörölgetem magam zsepivel, és a páromat izgatom kézzel/szájjal, mert nekem rögtön orgazmus után nem esik jól a szex.

Egyébként nem rosszból, de örülj, hogy ilyen hamar el tudsz menni, és ráadásul gyakran. Én évekig! dolgoztam azon, hogy legyen orgazmusom. (Én hibám volt, önbecsülési gondok, prűdség... hála istennek mára kigyógyultam)

2019. jan. 11. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
73%

Nem feltétlenül jó, az én párom is 5-10 percig bírja és kész, utána meg már nem bírja, kifekszik, elfárad. Úgyhogy megértem az aggályaidat kérdező.

26F

2019. jan. 11. 18:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem az ilyen egyáltalán nem zavarna. Inkább direkt úgy csinálnám, hogy az 5 perceddel együtt teljes szett legyen. (na meg húználak előtte előjátékkal :P )
2019. jan. 13. 11:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Ezt lehet gyakorolni. Mikor a csúcs közelében jársz, kérd meg a pasid, hogy vegye ki vagy ne mozogjon csak icipicit Aztán újra induljatok.. Jön a hullám, megint ki ....ezt addig el lehet játszani míg bírod. Én nem sokáig szoktam, de annxira azert nem is akarok belemélyedni a gyakorlásba:)
2019. jan. 21. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!