Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Segítség elsőszex előtt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítség elsőszex előtt?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokra lennék kíváncsi, hogy nagy általánosságban ki hogy szokta, én srácként vetkőztessem le a csajt vagy mindenki magáról veszi le a cuccait, vagy ha elsülnék hamar, akkor mit csináljak? Vagy én elég magas vagyok viszont a csajszi eleg alacsony ilyen felállásban melyik a legkényelmesebb póz?

Az a baj, h sosem volt semmilyen intim kapcsolatom még lánnyal, de nem akarok amatőrnek sem tűnni, most van egy lány, akivel eléggé egy hullámhosszon vagyunk és húzzok egymás agyát, eléggé benne lennénk mindketten, kapcsolatra meg nincs időm.

Tudom elég gyökér egy kérdes, de kérlek normálisan válaszoljatok. Sajnos húszonx éves vagyok már, szóval kicsit cinknek érzem, h nincs tapasztalatom. 😅

2019. ápr. 13. 11:42
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Egyetlen egy dolog a fontos: éreztek egymás iránt vonzalmat (vagy tiszteletet) emberileg is, vagy csak az van, hogy "végre dughatok valakivel"? Ha az első rész igaz, akkor jó lesz mindkettőtöknek, mert megoldjátok. A "bénázás" (vagy hát ami annak tűnik) a legszebb élményeid közé kerülhet, de csak akkor, ha az másik személy a cél, nem pedig az "elélvezni mindenáron". Amiatt, hogy egyáltalán feltetted ezt a kérdést, gyanítom, hogy a személyen van a hangsúly. Minden rendben lesz. Rakjál csokit, meg gyümölcslevet a hátizsákodba... ;)
2019. ápr. 14. 11:22
 12/13 A kérdező kommentje:
Kellemesen csalódtam a gyik népében. :D
2019. ápr. 14. 11:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Naa? :) Hogy sikerült?
2019. máj. 8. 21:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!