Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek az nem lenne fura ha amiatt nyaggatt a párotok hogy ne zuhanyozz le szex előtt mert akkor nem érzi a nemi szagot ok?
Sokszor mondta hogy nincs ott lent semmi "szagom" és ő jobban szereti ha egy lányon érez valamit ott lent nem csak a nedvességet, de ez engem zavar! :(
N
Vannak nők, akik nagyon gusztusosak, és mindenük jóízű, és jó illatú, akkor is, ha épp akkor ébredtek, vagy ha leizzadtak. Ismerek ilyet, és noha csak este zuhanyozott, és másnap reggel van egy bizonyos illata a nunijának, de az egyáltalán nem kellemetlen, inkább finom, izgató. Ugyanez van az ízével. A hónaljának is kellemes, édeskés az illata, amikor megizzad, és sosincs szájszaga. Isteni adottság...
Eleinte tiltakozott, amikor kértem, hogy ne menjen ki zuganyozni, de végül beismerte, hogy nem érzett utána semmi kellemetlen szagot a számon, úgyhogy ez már elfogadott nálunk.
De ez elég fura. Mondd meg a párodnak h te úgy tudsz csak szexelni és úgy élvezed igazán ha előtte letusolhatsz.
L
Én megértem őt.
Az állatoknál is van egy fajta kommunikáció a szagokkal üzen a nőstény a hímnek, hogy fogamzóképes. Kutyáknál pl. megvesznek a kanok, ha a kerítésen át érzik, hogy tüzel a szuka... van amelyik napokig az ajtó előtt ült, nem evett, nem ivott.
Szerintem a párod jól át tudja magát adni az érzéseknek, élményeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!