Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj egy kapcsolatban, ha sosem leszek teljesen meztelen a párom előtt?
Mindig lenne valami rajtam szex közben,ami takarja a hasam. Pl: szexi babydoll,vagy egy csipkés,vékony mini köntös,amiből a cicim kilátszódhat,meg a puncim is,csak a hasam nem,így eltakarja a kis hasam,ami van.Pedig nem zsír,mert felesleg nincs rajtam.
30N
köszi,aranyosak vagytok.
de azt is gondolom,hogy a szégyenlősségem levetkőzéséhez a férfi is kell.Nem csak az én "feladatom" elhitetni magammal,hogy nem zavarja egy kis poci...
"gondold el, hogy mi történik, ha forgolódsz, felülsz, felállsz... "
egyrészt elég profin tudok forgolódni szexi dolgokban, egy pillanatig nincs olyan, hogy ne lennék képben. Én simán kivitelezhetőnek érzem.Másrészt nálam túlnyomó többségben hangulatvilágítás van, igy ezek a szexhez is pont jól jönnek. Úgyhogy abszolút működőképes, legalabbis technikailag. Profi vagyok ebben. Ezen aztán nem parázom...
'"gondold el, hogy mi történik, ha forgolódsz, felülsz, felállsz... "
Válasz: semmi nem történik.
persze,oda nem,de a fürdőben alap,hogy nem szexelek,mert meztelen kell lenni. Ezen se parázom. Kilőve.
De bárhol máshol jó...nappali,konyha,szobák,
kocsi, szabadban,irodájában,szóval elég sok hely marad......
Nekem is bajom van a hasammal, de nem jutott eszembe takargatni, gondoltam ez van, ha tetszik, ha nem.
És láss csodát, kiderült, hogy imádja azt a részem, amit én a legjobban utálok :O Úgyhogy annyira már nem is utálom :)
Szeretjük egymást, maximálisan elfogadjuk, hogy nem vagyunk tökéletesek. A szex pedig fergeteges, teljesen el tudom engedni magam vele, egy istennőnek érzem magam a hasamra pedig egyáltalán nem gondolok :)
Szerintem ha ruhában görcsölnék ezen, az mindkettőnknek rossz lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!