Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Farokméret kérdés?
Tudom már mindenki a méretről kérdez itt, hogy elég-e vagy sem, de én másképp tenném fel a kérdést.
Csajok: Ha egy pasi azt mondja nektek ismerkedéskor, hogy neki 17cm, de igazából csak 15cm, akkor azt ránézésre elhiszitek? (Gondolom egyik lány sem fog mérőszalaggal menni a randira).
Pasik: Ti szoktatok így csalni a mérettel? Gondolk itt arra, hogy hazudtok hozzá + pár centit? Elhiszik?
Ha így tortenne elgondolkodnek hogy tenyleg ennyire frusztraltak a ferfiak?
De amint itt latom a 80000farkas kerdesbol;igen
"....... Ha egy pasi azt mondja nektek ismerkedéskor, hogy neki 17cm.........."
Ismerkedéskor? Ez esetben itt vége a sztorinak.
Csajok: Ha egy pasi azt mondja nektek ismerkedéskor, hogy neki 17cm, de igazából csak 15cm, akkor azt ránézésre elhiszitek? (Gondolom egyik lány sem fog mérőszalaggal menni a randira).
Mert te az első,második randin előrántod? Ne, itt a lőcsöm, van vagy 17 bébi.
Ha meg nem, látatlanba el is hiheti.
#7 A tényleg 20as az nagyon durva!Az egy átlag 176magas férfinél közel háromnegyed comb lehajtva mellétéve!(nálam 183cm nél ülve 30-34 centi a térd vonaláig ér látványra)
Azért kutya pózban mondta már nő a 17-18 csontig 19 szerszámomra hogy jöhetne még 2-3 centi nyugodtan,meg volt amikor mondta nő hogy óvatosan mert feltolom a méhét.Szeretem a mély puncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!