Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lànyok akik gondolkodtatok mar szexmunkan. Mi tartott vissza?
Figyelt kérdés
2019. ápr. 9. 17:32
1/6 anonim válasza:
Engem eleinte természetesen az tartott vissza, hogy bűntudatot keltett bennem. Aztán olyan helyzetbe kerültem, hogy másképp nem tudtam volna megélni(diákmunkások fizu lószar, szüleim is támogattak nagyon, pedig van pénzük). Úgyhogy akkor változott a véleményen és nem bántam meg.
3/6 anonim válasza:
Az a tudat tartott vissza, hogy ki lennék szolgáltatva a másiknak, és kb. bármit tehetne velem/elmondhatná másoknak
5/6 anonim válasza:
4. és az mióta nem megszeghető? Emberek vagyunk utcán összefutna egy volt kuncsaftal meg barátaival már menne is a duma haveroknak hogy ez a nő egy prosti.
6/6 anonim válasza:
#5 És akkor a nevedet is fogják egybôl tudni vagy mi? Te a homlokodra írod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!