Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is el gondolkodtatok rajta? Mire jutottatok? 24N
3
Az attól függ hogy mennyi nő lenne és mennyi férfi, lehet hogy a csajok harcolnának a pasikért:)
Aha bicska mindig van nálam és nem félnèk használni.
Hamarabb meg gondolná hogy bedugja vagy se
Mert nem lesz mit matyiznia továbbiakban.
Attól hogy Nő vagyok nem jelenti azt hogy egy gyenge szar vagyok.
Azért egy busznyi ember nem valami sok, de még egy villamosnyi sem. Még ideális esetben is, ha mondjuk többségében szaporodóképes nők és melléjük néhány férfi lenne rajta, akkor is kicsit kevés ahhoz, hogy valóban fenntartsák az emberi fajt egy apokalipszis utáni nehezített pályán. Szóval jó eséllyel így is, úgy is kihalnánk, akár szexelnél a pasikkal, akár nem. :)
De azért a buszsofőrök között szoktak lenni jó pasik. :) Meg a pasik egy jó részéből veszélyes helyzetben előjön az ösztönös, túlélő, nagybetűs férfi, szóval akár egész vonzóvá is teheti őket egy ilyen apokalipszis. ;) Úgyhogy én veled ellentétben a bennük szunnyadó lehetőségeken szoktam gondolkodni, nem azon, hogy mennyire gázak adott pillanatban. :) 33N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!