Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Boxer vagy fecske?
Boxer de nem ez a laza rövidgatyás szar...
Fecskével ki lehet űzni a világból is
Bocsánat, hogy férfiként válaszolok, de ha egy férfi fecskében érzi magát jól, miért nem hordhat olyat? Fecskéből is létezik igényes kivitelű, ami nem nagypapás, meg is van az áruk rendesen (pl.Jpress), nyilván nem kínai gyártmányra gondolok.
Én próbáltam boxert hordani, de nem éreztem magam kényelmesen benne, a szárai gyakran felgyűrődtek, főleg bringás nadrág alatt.
Utolsó hord nyugodtan
De ha azt akarod h ne jöjjön rá a fejfájás kedvesedre mikor le esik a farmer akkor minimum hogy másik fajta alsót veszel fel
Olyat ami hívogat és hmm ki akar belőle csomagolni .. nem keresi a lehetőséget arra hogyan meneküljön el.
Csatlakozom az 5-höz!
Én kábé leszharom a “kislányok”véleményét én tudom nekem mi tetszik ,mi a kényelmes és senki miatt nem fogok mást viselni!
A boxer nem más mint egy rövid nadrág amire roppant kellemes ahosszút rávenni.
A szűk meg elszorítja a csomagot ,tudjátok mint a skinny farmer..
Amelyik nőnek nem tetszik a fecske az próbálja fel a boxert nadrág alatt és utánna pampogjon ,de amíg nem volt rajtuk addig CSÖND!
F/43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!