Lányok! Szerintetek jól néz ki egy 17 éves magas vékony fiú fecskében, vagy inkább fura?
Figyelt kérdés
Csak mert idén elgondolkodtam azon hogy hosszú fürdőnadrág helyett fecskében strandolnék mert sokkal kényelmesebb, de nem sok srácot lehet ilyenben látni, így nem tudom hogy nem égő e.2018. jún. 9. 21:34
1/8 anonim válasza:
Hogy szalad az idő... mikor utoljára strandon jártam, nem is volt még másféle. (Igaz, kis túlzással anyád lehetnék.)
2/8 anonim válasza:
Szerintem borzalmasak a fecskék. Meg a strandok is. 16/L
3/8 anonim válasza:
Én jobban szeretem a fiúkon a fürdőnadrágot, de ha neked az tetszik, nincs vele baj, semmiképp nem égő, csak szerintem a másik jobban néz ki. 18/l
4/8 anonim válasza:
Mit érdekel téged, mit gondol más? Magadért öltözködj, ha neked az kényelmes, hordd büszkén. Amúgy tényleg semmi gond nincs vele.
5/8 anonim válasza:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_.. - nem unod még?
6/8 anonim válasza:
Nekem tetszik. Szerintem nincs vele gond.
8/8 anonim válasza:
Én fiúként világéletemben utáltam a hosszú fürdőnadrágot, mert értelmetlen viselet, aki hordja, miután fürdik mindig felcsavarja a lábán, hogy ott is érje a nap, akkor már nem egyszerűbb "fecskének" csúfolt fürdőgatya. Ha a nőknek sem kell egy részes fürdőruhát viselni, akkor nekünk se kelljen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!