Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Mit reagálnátok, ha alkalmi partnereteken, akivel éppen szexhez készülődtök és a vetkőzés fázisban vagytok, fecske lenne? Mi lenne a reakciótok, amikor meglátjátok? Akkor már mindegy lenne? Vagy van aki esetleg nevetne?
Felhívnám a figyelmet a kategóriára, tehát a fiúk esetében olyanoktól kérdezem, akik szoktak fiúkkal is szexelni.
Ha lehet írjátok le, hogy hány évesek vagytok, és a kérdés szempontjából fontos a nemetek is!
Köszönöm!
"ha nő lennék azt gondolnám, anyu drága fia, még most is ő veszi a gatyáját"
Nem értem az ilyeneket.
Ha valakinek ez a kényelmes, akkor egyből azt kell gondolni, hogy anyuci pici fia?
A legtöbb esetben nem állja meg a helyét, amit írtál.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Érdekes lenne. Gyorsan lekapnám róla :)
25/travi
3!
Megkerdezhetem hol elsz?
Barmelyik fehernemus boltban lehet kapni es sokkal kenyelmesebb mint egy hosszuszaru rovidgatya!
én is azt hordok néha. aki szerint pedig anyu pici fia vagyok az (DH-zon)bringázon boxerben 1-2 kört,hamar egyel több nő lesz ebben az országban.
31/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!